Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

0

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

Motorola Moto G Pro
Motorola lancerer den nye Motorola Moto G Pro, som kunne være et billigere alternativ til Samsung Galaxy Note10. (Foto: Motorola)

Motorola, som er ejet af Lenovo, har mange bolde i luften for tiden. I sidste uge kom John G med sin anmeldelse af Motorola Edge+ – den første flagskibstelefon fra Motorola i en årrække. Derudover er det for nyligt blevet bekræftet, at Motorola lancerer endnu en Razr-telefon. Følg linket herunder for at blive klogere på den telefon.

Motorola Razr2 – specifikationer er lækket

Nu har Motorola løftet sløret for Moto G Pro, som sagtens kan gå hen og blive et alternativ til den væsentligt dyrere Samsung Galaxy Note10. Moto G Pro kommer med et stort 6,4 tommer display i Full HD+-opløsning, samt en stylus pen, hvilket for nogle produktive forbrugere – særligt dem som sværger til notekonceptet.

Motorola Moto G Pro har desuden et tredobbelt kamera med Quad Pixel-teknologi og kunstig intelligens, der skal hjælpe dig til at få de bedste billeder ud af hovedobjektivet på 48 megapixels. Udover hovedobjektivet kommer telefonen med en ultravidvinkellinse på 16 megapixels samt en makrolinse.

Motorola Moto G Pro kommer med indbygget stylus pen, der blandt andet gør notatskrivning meget lettere. (Foto: Motorola)

Hardware fra mellemklassen

Hvis vi skal tage et kig ind i motorrummet på Motorola Moto G Pro, så finder vi et chipset fra mellemklassen i form af Qualcomms Snapdragon 665. Den ottekernede processor har følgeskab af 4 GB RAM, hvilket ifølge Motorola er nok til at surfe på nettet, se film og spille spil, helt uden problemer.

At hardwaren er solidt plantet i mellemklassen, vil ikke nødvendigvis udgøre et problem for dig. Den almindelige forbruger vil nemlig mærke uendeligt lidt forskel på ydeevnen i mellemklassen og topklassen, når det kommer til det daglige forbrug. Det kan du høre meget mere om i denne episode af MereMobil.dks podcast.

Motorola Moto G Pro kommer desuden med mange af de funktioner, du forventer i en langt dyrere telefon. Heriblandt kan nævnes en såkaldt Time of Tlight-sensor og dual-SIM. Derudover har Moto G Pro med det famøse 3,5 mm-jackstick til hovedtelefoner, der ofte deler vandene blandt de danske forbrugere.

Du kan se de fulde specifikationer på Moto G Pro herunder.

Specifikationer: Motorola Moto G Pro

 • Skærm: 6,4 tommer
 • Opløsning: Full HD+
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 665
 • RAM: 4 GB
 • Hukommelse: 128 GB
 • Udvidelse: Ja, op til 512 GB microSD
 • Hovedkamera: 48 megapixels, f/1.7
 • Ultra vidvinkelkamera: 16 megapixels, 117gr, f/2.2
 • Macro: 2 megapixels, f/2.2
 • Time of Flight sensor
 • Frontkamera: 16 megapixels, f/2.0
 • Batteri: 4.000 mAh
 • Trådløs opladning: Nej
 • Hurtigoplader: Ja. 10 watt-lader i salgspakken
 • 3.5 mm. Jackstik: Ja
 • Stereohøjttalere: Ja
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, hotspot, Bluetooth 5.0, GPS, Glonass, Galileo, AGPS, LTEPP, SUPL, NFC, USB-C
 • 5G: Nej
 • Dual-SIM: Ja, nano
 • E-SIM: Nej
 • Fingeraftrykssensor: Ja
 • IP-beskyttelse: Nej – men har ”vandafvisende design”
 • Størrelse: 158.55  x 75.8 x 9.2 mm.
 • Vægt: 188 gram
 • System: Android 10 – telefonen er med i Android One

Pris og tilgængelighed

Motorola Moto G Pro lander i de danske butikker mandag den 15. juni. Den vejledende pris bliver 2.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Efter at have siddet solidt på markedet for budget- og mellemklassetelefoner har Motorola i år besluttet sig for at vove pelsen. Således har Motorola genoplivet den hedengangne Motorola Razr – nu med foldbar skærm – som ligger i en LANGT højere prisklasse, end den vi har vænnet os til fra Motorola. Derudover har den producenten netop sendt topmodellen Motorola Edge+ på markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer