Moto G7 Plus modtager nu Android 10

Android 10, den sidste store Android-opdatering til Motorola Moto G7 Plus, er på vej ud til danske brugere.

MotoG7Plus-Android10
Motorola Moto G7 Plus blev i slutningen af maj 2020 opdateret til Android 10. Opdateringen dumpede ind midt i maden - bogstaveligt talt (Foto: MereMobil.dk)

Udrulningen af Android 10 til Motorola Moto G7 Plus, der blev lanceret i 2019, er nu nået til Danmark.

Dermed kan ejere af Motorolas 2019-lavprisflagskib se frem til en stor opgradering fra Android 9 til den hidtil nyeste Android-version.

Sammen med Android 10 følger en sikkerhedsopdatering så Motorola Moto G7 Plus nu kører sikkerhedsniveauet “april 2020”.

Da Moto G7 Plus blev lanceret lovede Motorola én stor “bogstav-opdatering” i produktets levetid. Det er dette løfte, som hermed indfries. Ejerne SKAL ikke forvente en opdatering til Android 11, når denne på et tidspunkt ligger klar.

Motorola udsender kvartalsmæssige sikkerhedsopdateringer til Moto G7 Plus. Disse vil fortsætte ind til 2021 – som minium, oplyser Motorola til MereMobil.dk.

Ifølge XDA-Developers begyndte Motorola udrulning af Android 10 til de internationale versioner af Moto G7 Plus tilbage i januar. Det er denne opdatering, der nu rammer enheder på vores marked.

Blandt mange nyheder i Android 10 kontra 9 er, at telefonen nu har fingerbevægelser (gestures) som andre Android 10-mobiler. Det vil sige: Gå tilbage på en website ved at trække fingeren fra høre kant mod venstre og gå til forsiden, ved at swipe op fra bunden.

Moto G7 Plus har, i forhold til forgængeren G6 Plus, 30 procents bedre ydelse. Telefonen fik i min anmeldelse 5 ud af 6 stjerner. Ved lanceringen kostede G7 Plus 2.499 kroner. I dag kan 64 GB-versionen fås til cirka 1.700 kroner ifølge Sponseret link Pricerunner.

Motorola er netop nu aktuel med Motorola Edge og Edge+. Du kan læse min anmeldelse af Motorola Edge+ her. Motorola bekræftede fornyligt, at en Razr2 er på vej.

Mere til historien

På MereMobil.dk har vi ikke kunne bekræfte om også Motorola Moto G7 har fået Android 10 i Danmark. Ifølge Androidcentral er Android 10 på vej ud i nogle markeder til Moto G7 og Moto G7 Power.

Disse iPads får ikke iPadOS 17

OVERBLIK: Når Apple sender den næste store opdatering ud til iPads, så kan ikke alle modeller opdateres. Se listen her.

(mere…)
iPadOS 17 giver mulighed for mere personlig tilpasning

Apple har afsløret lidt af det, som vi kan forvente af den kommende iPadOS 17-opdatering. Se nogle af nyhederne her.

(mere…)
De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

OVERBLIK: Vi har samlet de 12 vigtigste nyheder i den kommende iOS 17-opdatering til iPhone.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 17

OVERBLIK: Hvilke iPhones vil understøtte iOS 17? Find ud af det her!

(mere…)
På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram