Fastspeed runder 30.000 kunder – nyt mål

Fastspeed vil være blandt de tre største udbydere af højhastighedsbredbånd om “få år”. Selskabet går efter 40.000 kunder ved udgangen af i år.

På étårsdagen kan den hurtige dreng i bredbåndsklassen konstatere, at 30.000 kunder kan lide det, der bliver lavet.

Fastspeed har således siden lanceringen i maj sidste år i snit fået 82 nye kunder om dagen, ugen rundt.

Og det har Fastspeeds direktør Jens Raith gode grunde til at være tilfreds med:

– “Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os. Vi kan på Fastspeeds ét-års fødselsdag kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad”, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Målet var 20.000 kunder på to år, men de var allerede i hus efter godt otte måneder på markedet.

LÆS OGSÅ Her er Danmarks bedste internetudbyder

Telenor lavede en kopi

Siden har Telenor blandt sig ind kampen om kunder der vil have ét bredbåndsprodukt med en hastighed på 1.000 Mbit download til en fair pris.

I januar sagde medstifter og bestyrelsesformand Peter Mægbæk til Meremobil.dk, som også stod bag blandt andet Fullrate og Plenti, at han anså det for en “ære når nogen kopierer ens produkt“.

Nu siger Jens Raith at “andre større spillere i markedet har forsøgt at kopiere både navn og koncept. Uden det store held”.

– “Vi har taget en position og vist, hvor enkelt det kan gøres. Vores idé om at sælge ét helt enkelt bredbåndsprodukt med én hastighed på 1.000 Mbit, har i dén grad sat en ny standard i markedet og sat konkurrenterne under pres”.

ANMELDELSE: Nest Wifi er det sikre valg til bedre Wi-Fi i hjemmet

Nyt mål: 40.000

Omkring halvdelen af de danske husstande har mulighed for at få adgang til Fastspeed. 

Det er muligt efter Fastspeed har indgået aftaler om at sælge bredbånd via TDC Net og EWII Fiber. Planen er at indgå aftaler med flere udbydere af fibernet.

– “Ud over at bygge en solid kundebase er det første år også gået med at bygge en stærk organisation og strømlinede processer. Det gør, at vi er parate til et nyt kapitel. I det det nye år vil arbejde hårdt for at øge dækningen yderligere ved at komme ind på flere fibernet i Danmark”, udtaler Jens Raith i pressemeddelelsen.

Samtidig er ambitioner om vækst sat i vejret. Nu er målet at ramme 40.000 kunder ultimo 2020.

– ”Med det nuværende tempo når vi vores vækstmål inden årets udløb. Reelt er vores fokus rettet ind på den lange bane. Fastspeed skal i løbet af få år være blandt de tre største udbydere af højhastighedsbredbånd i Danmark”, erklærer Jens Raith.

Mens Fastspeed satser på internet via kabel så findes der også alternativer – dog ikke til samme pris. Vi har tidligere testet trådløst mobilt bredbånd via 4G. Se er videoindslaget om hvordan testen gik.

Mere til historien

Fastspeed er også begyndt at levere sit højhastigheds-bredbånd til erhvervskunder. Det drejer sig også om ønsket om, at kunne tilbyde de ansatte hurtige forbindelser til hjemmearbejdspladser.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Hiper har åbnet for mange nye sydfynske husstande

Nu kan ca. 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg Kommune, samt på Langeland, købe fiberprodukter fra Hiper.

(mere…)
4,3 mia. mennesker ejer en smartphone

Rapport afslører store globale forskelle i udbredelsen af smartphones. Millioner bruger stadig mobiler med trykknapper.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram