Vigtig opdatering til OnePlus 8 Pro

OnePlus kaster en vigtig softwareopdatering i armene på de første købere af OnePlus 8 Pro – næsten samtidigt med salgsstarten. Se detaljerne her.

Salget er netop startet. OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 kan nu købes i Danmark. Forretningerne havde dårligt nået at slå dørene op, inden der landende en omfattende og vigtig softwareopdatering til produkterne.

Nogle af ændringerne i softwaren, der skal lægges mærke til er:

  • Forbedre system-stabilitet
  • Tilbage-gesture er forbedret
  • Sikkerhedsopdatering til marts 2020
  • Google Mobile Services opdateres til 02.2020
  • Generelle kameraforbedringer
  • Forbedret fingeraftryksfunktion
  • Optimeret stabilitet og performance på datatransmission via mobilnetværk

Jeg beskrev i min anmeldelse af OnePlus 8 Pro en række softwaremæssige udfordringer. Nogle af disse ”ser ud til” at være optimeret, når jeg ser på OnePlus' changelog. Nu hvor jeg netop har hentet opdateringen er det dog for tidligt at juble, men det ser lovende ud.

OnePlus har en god historik, når det handler om softwareopdateringer. Officielt er du lovet sikkerhedsopdateringer af Android i tre år. Android-platformen og OnePlus’ egen brugerflade Oxygen OS loves vedligeholdt i to år.

VIDEO: Se min anmeldelse af OnePlus 8 Pro

I forhold til konkurrenten Huawei så leverer OnePlus telefoner med den fulde Google-pakke. Du får altså appbutikken Google Play, YouTube, Google Maps, Gmail og alle Googles andre apps. Der er derfor ingen appmæssige mangler på disse telefoner.

OnePlus tillader da også at bemærke dette på salgsæsken hvor der står ”With easy access to the Google apps you use the most“.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her Sponseret link

OnePlus 8 Pro salgsæske
Salgsæsken til OnePlus 8 Pro har markeret, at Android er "inside" (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

OnePlus har på promodellen lagt prisen op i et højere niveau, end vi hidtil har set fra denne producent. Det betyder også, at OnePlus 8 Pro kommer i direkte infight med Samsung Galaxy S20+.

Google lover Android-opdateringer i 7 år

Ny standard for opdatering af Android. Google sætter med løftet om 7 års opdateringer konkurrenterne til vægs.

(mere…)
OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram