Vigtig opdatering til OnePlus 8 Pro

0

OnePlus kaster en vigtig softwareopdatering i armene på de første købere af OnePlus 8 Pro – næsten samtidigt med salgsstarten. Se detaljerne her.

Salget er netop startet. OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 kan nu købes i Danmark. Forretningerne havde dårligt nået at slå dørene op, inden der landende en omfattende og vigtig softwareopdatering til produkterne.

Nogle af ændringerne i softwaren, der skal lægges mærke til er:

  • Forbedre system-stabilitet
  • Tilbage-gesture er forbedret
  • Sikkerhedsopdatering til marts 2020
  • Google Mobile Services opdateres til 02.2020
  • Generelle kameraforbedringer
  • Forbedret fingeraftryksfunktion
  • Optimeret stabilitet og performance på datatransmission via mobilnetværk

Jeg beskrev i min anmeldelse af OnePlus 8 Pro en række softwaremæssige udfordringer. Nogle af disse ”ser ud til” at være optimeret, når jeg ser på OnePlus’ changelog. Nu hvor jeg netop har hentet opdateringen er det dog for tidligt at juble, men det ser lovende ud.

OnePlus har en god historik, når det handler om softwareopdateringer. Officielt er du lovet sikkerhedsopdateringer af Android i tre år. Android-platformen og OnePlus’ egen brugerflade Oxygen OS loves vedligeholdt i to år.

VIDEO: Se min anmeldelse af OnePlus 8 Pro

I forhold til konkurrenten Huawei så leverer OnePlus telefoner med den fulde Google-pakke. Du får altså appbutikken Google Play, YouTube, Google Maps, Gmail og alle Googles andre apps. Der er derfor ingen appmæssige mangler på disse telefoner.

OnePlus tillader da også at bemærke dette på salgsæsken hvor der står ”With easy access to the Google apps you use the most“.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus 8 Pro salgsæske
Salgsæsken til OnePlus 8 Pro har markeret, at Android er “inside” (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

OnePlus har på promodellen lagt prisen op i et højere niveau, end vi hidtil har set fra denne producent. Det betyder også, at OnePlus 8 Pro kommer i direkte infight med Samsung Galaxy S20+.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer