Vigtig opdatering til OnePlus 8 Pro

OnePlus kaster en vigtig softwareopdatering i armene på de første købere af OnePlus 8 Pro – næsten samtidigt med salgsstarten. Se detaljerne her.

Salget er netop startet. OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 kan nu købes i Danmark. Forretningerne havde dårligt nået at slå dørene op, inden der landende en omfattende og vigtig softwareopdatering til produkterne.

Nogle af ændringerne i softwaren, der skal lægges mærke til er:

  • Forbedre system-stabilitet
  • Tilbage-gesture er forbedret
  • Sikkerhedsopdatering til marts 2020
  • Google Mobile Services opdateres til 02.2020
  • Generelle kameraforbedringer
  • Forbedret fingeraftryksfunktion
  • Optimeret stabilitet og performance på datatransmission via mobilnetværk

Jeg beskrev i min anmeldelse af OnePlus 8 Pro en række softwaremæssige udfordringer. Nogle af disse ”ser ud til” at være optimeret, når jeg ser på OnePlus’ changelog. Nu hvor jeg netop har hentet opdateringen er det dog for tidligt at juble, men det ser lovende ud.

OnePlus har en god historik, når det handler om softwareopdateringer. Officielt er du lovet sikkerhedsopdateringer af Android i tre år. Android-platformen og OnePlus’ egen brugerflade Oxygen OS loves vedligeholdt i to år.

VIDEO: Se min anmeldelse af OnePlus 8 Pro

I forhold til konkurrenten Huawei så leverer OnePlus telefoner med den fulde Google-pakke. Du får altså appbutikken Google Play, YouTube, Google Maps, Gmail og alle Googles andre apps. Der er derfor ingen appmæssige mangler på disse telefoner.

OnePlus tillader da også at bemærke dette på salgsæsken hvor der står ”With easy access to the Google apps you use the most“.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her Annoncelink

OnePlus 8 Pro salgsæske
Salgsæsken til OnePlus 8 Pro har markeret, at Android er “inside” (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

OnePlus har på promodellen lagt prisen op i et højere niveau, end vi hidtil har set fra denne producent. Det betyder også, at OnePlus 8 Pro kommer i direkte infight med Samsung Galaxy S20+.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram