Google forbedrer videoopkaldsapp’en Duo

Netop nu er videoopkald mere populært end nogensinde før. Google forbedrer nu deres bud på en videoopkaldsapp, da en opdatering er klar til Duo.

Mange har under coronakrisen valgt at være ”sammen hver for sig” ved at benytte sig af videoopkald på telefonen. Dette bruges af mange både arbejdsmæssigt og privat.

Duo – en ny videosamtale app fra Google

Google Duo er bare en af mange forskellige videoapps på markedet. Og nu er en opdatering klar til den, som kommer med flere forbedringer.

Google opdaterer jævnligt Google Duo med nye funktioner og nu er der altså fire nye på vej.

Duo er en tjeneste, der er ”end-to-end” krypteret og der optimeres for, at videoopkaldene er både stabile og i god kvalitet. Den nye opdatering forbedrer kvaliteten endnu mere, selv hvis du kæmper med en langsom internetforbindelse, oplyser Google.

Det bliver også muligt at dele billeder med de videodeltagere, som er i en samtale. Man kan tage et billede (screenshot) og efterfølgende dele med alle i samtalen.

Og noget af det, som måske for alvor udspringer af coronakrisen er antallet af deltagere i et videoopkald. Tidligere har det været muligt at være max otte deltagere i ét opkald på Google Duo. Men opdateringen gør det nu muligt at være max 12 deltagere. Der er også planer om endnu flere på et senere tidspunkt.

Danskerne savner deres nære – brugen af FaceTime fordoblet

En anden nyhed er muligheden for at sende en lille personlig videohilsen, hvis den du vil i kontakt med ikke er tilgængelig. Du kan derfor sende en hyggelig hilsen, som gør brug af AR-effekter. På nuværende tidspunkt udløber de efter 24 timer, men det ventes de i nær fremtid vil kunne gemmes i Google Duo.

Google Duo findes både til iOS og Android. Du kan downloade den gratis både i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Har du smarthøjttalere med stemmeassistenten Google Assistant, så er der også godt nyt. Der er nemlig en funktion på vej, som gør det muligt for dig, at ændre i "Hey Google"-følsomheden.

Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Får Chromebooks tilbage

Eleverne i Helsingør Kommune får nu deres Chromebooks tilbage i taskerne.

(mere…)
Google Maps klar med brændstofbesparende ruter

En ny undersøgelse viser, at to ud af tre danskere gerne kører en omvej, hvis det betyder, at de kan spare på brændstoffet. Det kan Google Maps nu hjælpe med.

(mere…)
Google klar med nye Pixel-telefoner i oktober

Google har sendt invitationerne ud til deres kommende ”Made by Google”-event. Her lanceres nye Pixel-telefoner.

(mere…)
Google går til erkendelse om Google TV

Google er begyndt at rulle optimeringer af Google TV ud. Det skal forbedre brugeroplevelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram