Telia og Telenor giver også gratis telefoni og SMS

0

Alle danske teleselskaber er klar med tiltag, der giver danskere i udlandet gratis telefoni og SMS under coronakrisen.

Telenor og Telia følger efter YouSee og 3 og tilbyder nu også gratis opkald og SMS til Danmark til de af deres kunder, som stadigvæk er strandet i udlandet.

Gratis mobilsnak og SMS i udlandet

Det er nemlig vigtigt, at man kan få kontakt med alle ens familie og venner, samt relevante myndigheder.

Telenor melder ud, at deres ordning gælder med tilbagevirkende kraft fra den 12. marts efter statsministerens første covid-19 pressemøde og frem til slutningen af april måned.

-”Vi følger situationen og forsøger at hjælpe vores kunder, så godt vi kan. Både i Telenor og CBB er der et højt fokus på at hjælpe de kunder, der er strandet rundt om i verden, og på at sikre, at de kan komme i kontakt med myndigheder og pårørende. Vi har været i dialog med mange af vores berørte kunder i den seneste tid, og vi har nu besluttet at indføre gratis SMS og opkald til de kunder, der er strandet i udlandet, så de ikke skal bekymre sig om dette,” siger Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privatkunder i Telenor Danmark.

Danskerne savner deres nære – brugen af FaceTime fordoblet

Hos Telenor gælder opkald fra kunder i udlandet til Danmark, SMS fra kunder i udlandet til Danmark og lokale opkald i det land, som kunden befinder sig i under det midlertidige tiltag.

Tiltaget gælder både kunder hos Telenor og CBB.

Telia-kunder har fået SMS

Alle Telia-kunder, som befinder sig i udlandet, har modtaget en SMS i dag. Det gælder både privatkunder og mindre erhvervskunder, hvor sidstnævnte dog formentlig får beskeden fra de respektive telefoniansvarlige.

Det er ikke kun kunder hos Telia, der er omfattet af dette tiltag. Det gælder også kunder hos Call Me og Mit Tele.

De beskeder, som er udsendt af Telia, har nedenstående ordlyd:

 -”Corona-udbruddet betyder, at flere danskere fortsat er fanget i udlandet. Er du en af dem, så vil vi gerne hjælpe dig med ekstra data, SMS og taletid til dit abonnement uden det koster dig noget, så du trygt kan holde kontakt med din familie og holde dig opdateret på nettet. Ring til os på 82 33 66 67 eller send en mail på [email protected].”

Politiet udsender vigtig SMS til alle danske mobilnumre

Dermed er det altså alle de store teleselskaber, som nu giver nogle nye tilbud i denne periode, hvor coronakrisen altså huserer i verden.

Mere til historien

Statens Serum Institut vil gerne have adgang til teledata, hvilket måske kan ende med at spille en stor rolle i bekæmpelsen af coronavirus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer