Gratis mobilsnak og SMS i udlandet

0

Kunder hos YouSee og Telmore kan i en begrænset periode ringe og sende SMS uden omkostninger.

Danskere som befinder sig i udlandet kan indtil slutningen af april sende SMS-beskeder og foretaget opkald uden beregning, hvis de er kunder hos det TDC-ejede YouSee.

Baggrunden er coronakrisen. Det skriver Ekstra Bladet.

Mængden af kunder, der befinder sig i udlandet falder i takt med, at danskerne kommer hjem til Danmark. I nogle lande, hvor grænserne lukkes, kan det være dyrt at ringe hjem, lyder det fra YouSee.

Tiltaget for YouSees kunder gælder udelukkende opkald og SMS-beskeder. Data skal der fortsat betales for.

Det er ikke kun kunderne i hovedselskabet YouSee, der er dækket af denne midlertidige ordning. Telmore og Fullrate abonnementerne, er ligeledes dækket. Her skal det siges, at Fullrate er under nedlukning af TDC.

Hvis du ikke er kunde hos TDC’s selskaber og befinder dig inden for EU, skal du ikke være bekymret. EU’s roamingregler dækker nemlig et langt stykke hen ad vejen ens forbrug fornuftigt.

SMS er i de fleste abonnementer gratis inden for EU-området. Det gælder også for opkald. Datamængden kan dog være begrænset.

Er du i tvivl så kontakt dit teleselskab og oplys hvor du befinder dig. Derefter vil de kunne svare på hvordan du er dækket.

Forsvarsministeren har aktiveret det digitale beredskab

Mere til historien

Teleselskaberne samarbejder i coronakrisen med myndighederne. Eksempelvis teleselskaberne hjulpet med at få kontakt til og overblik over danskere uden for landets grænser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer