Gratis mobilsnak og SMS i udlandet

Kunder hos YouSee og Telmore kan i en begrænset periode ringe og sende SMS uden omkostninger.

Danskere som befinder sig i udlandet kan indtil slutningen af april sende SMS-beskeder og foretaget opkald uden beregning, hvis de er kunder hos det TDC-ejede YouSee.

Baggrunden er coronakrisen. Det skriver Ekstra Bladet.

Mængden af kunder, der befinder sig i udlandet falder i takt med, at danskerne kommer hjem til Danmark. I nogle lande, hvor grænserne lukkes, kan det være dyrt at ringe hjem, lyder det fra YouSee.

Tiltaget for YouSees kunder gælder udelukkende opkald og SMS-beskeder. Data skal der fortsat betales for.

Det er ikke kun kunderne i hovedselskabet YouSee, der er dækket af denne midlertidige ordning. Telmore og Fullrate abonnementerne, er ligeledes dækket. Her skal det siges, at Fullrate er under nedlukning af TDC.

Hvis du ikke er kunde hos TDC’s selskaber og befinder dig inden for EU, skal du ikke være bekymret. EU’s roamingregler dækker nemlig et langt stykke hen ad vejen ens forbrug fornuftigt.

SMS er i de fleste abonnementer gratis inden for EU-området. Det gælder også for opkald. Datamængden kan dog være begrænset.

Er du i tvivl så kontakt dit teleselskab og oplys hvor du befinder dig. Derefter vil de kunne svare på hvordan du er dækket.

Forsvarsministeren har aktiveret det digitale beredskab

Mere til historien

Teleselskaberne samarbejder i coronakrisen med myndighederne. Eksempelvis teleselskaberne hjulpet med at få kontakt til og overblik over danskere uden for landets grænser.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram