Gratis mobilsnak og SMS i udlandet

Kunder hos YouSee og Telmore kan i en begrænset periode ringe og sende SMS uden omkostninger.

Danskere som befinder sig i udlandet kan indtil slutningen af april sende SMS-beskeder og foretaget opkald uden beregning, hvis de er kunder hos det TDC-ejede YouSee.

Baggrunden er coronakrisen. Det skriver Ekstra Bladet.

Mængden af kunder, der befinder sig i udlandet falder i takt med, at danskerne kommer hjem til Danmark. I nogle lande, hvor grænserne lukkes, kan det være dyrt at ringe hjem, lyder det fra YouSee.

Tiltaget for YouSees kunder gælder udelukkende opkald og SMS-beskeder. Data skal der fortsat betales for.

Det er ikke kun kunderne i hovedselskabet YouSee, der er dækket af denne midlertidige ordning. Telmore og Fullrate abonnementerne, er ligeledes dækket. Her skal det siges, at Fullrate er under nedlukning af TDC.

Hvis du ikke er kunde hos TDC’s selskaber og befinder dig inden for EU, skal du ikke være bekymret. EU’s roamingregler dækker nemlig et langt stykke hen ad vejen ens forbrug fornuftigt.

SMS er i de fleste abonnementer gratis inden for EU-området. Det gælder også for opkald. Datamængden kan dog være begrænset.

Er du i tvivl så kontakt dit teleselskab og oplys hvor du befinder dig. Derefter vil de kunne svare på hvordan du er dækket.

Forsvarsministeren har aktiveret det digitale beredskab

Mere til historien

Teleselskaberne samarbejder i coronakrisen med myndighederne. Eksempelvis teleselskaberne hjulpet med at få kontakt til og overblik over danskere uden for landets grænser.

Forbruget af mobildata stiger fortsat

Danskernes forbrug af mobildata stiger fortsat, hvilket får TDC Erhverv til at give gratis data sommeren over.

(mere…)
YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram