Fullrate lukkes af TDC

KORT NYT: Endnu et dansk telebrand lukkes nu. TDC-koncernen har besluttet at lukke Fullrate.

Nu er det slut for Fullrate. TDC lukker det teleselskab som de opkøbte i 2009 for omkring 400 millioner kroner.

Fullrates cirka 200.000 telefoni- og bredbåndskunder flyttes over i YouSee. Det vil ske hen over de kommende måneder.

I slutningen af november 2019 lukkede TDC erhvervsdelen af Fullrate, kendt som Fullrate Pro. Disse kunder blev flyttet til Relatel, der desuden også fik kunderne fra Firmafon, der i samme ombæring måtte lade livet.

Ifølge Michael Moyell Juul, koncerndirektør i Nuuday, vil man med én enhed kunne udvikle bedre produkter, skriver Finans.dk. Nuuday er navnet for den kundevendte del af TDC. Under Nuuday findes YouSee.

TDC skifter navn igen – stort ståhej for ingenting

Kunderne hos Fullrate modtager en mail inden de flyttes over til YouSee. SIM-kortet skal ikke skiftes. Kunder med bredbånd fra Fullrate kan beholdes deres nuværende router.

► Hvis du efter lukning af Fullrate er på udkig efter en ny bredbåndsudbyder, så tjek prissammenligningsiden her Sponseret link.

Fullrates mail til kunderne: Lige nu fortsætter dit abonnement, helt som det plejer. Og dine regninger kører videre som normalt. I løbet af foråret bliver dit Fullrate-abonnement til et YouSee-abonnement. Vi tager os af alt det praktiske – og sørger selvfølgelig for at fortælle dig, hvad der sker hvornår.

Fullrate åbnede i 2005 af Peter Mægbæk og Stig Myken. Peter Mægbæk har i dag investeret i bredbåndssatsningen Fastspeed, som vi tidligere har skrevet om her på MereMobil.dk.

Fastspeed: Det er en ære at blive kopieret

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Blandt teleselskaber som TDC tidligere har købt er: Telmore (2003 – 400 mio. kr.), UnoTel (2007 – 20 procent), Fullrate (2009 – 400 mio. kr.), M1 (2009 – 170 mio. kr.), Onfone (2011 – 300 mio. kr.), Firmafon (2019).

Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig – læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
ADSL-internet og kobber lukker inden 2030

Fastnet-telefoner og ADSL-internet er vej i historiebøgerne. TDC forventer, at det er slut inden 2030.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram