Firmafon og Fullrate erhverv lukkes og relanceres

KORT NYT: TDC nedlægger nu Fullrate Pro og Firmafon. Selskaberne lægges sammen og relanceres med nyt navn.

TDC har besluttet at omstrukturere deres erhvervssatsninger. Konkret betyder det en lukning af Fullrates erhvervsløsning, kaldet Fullrate Pro, samt nedlukning af Firmafon.

Fremover er navnet Relatel. Relatel er en del af Nuuday – TDC Groups samling af kunderettede brands. Det vil sige TDC Erhverv, YouSee, Telmore osv.

Inden for et par måneder vil kunderne i Fullrate Pro og Firmafon modtage en mail med informationer om hvordan sammenlægningen påvirker abonnementerne.

Sammenlægningen betyder måske også nye priser. Relatel vil, ifølge informationen til kunderne, ikke love at kunderne kan beholde de nuværende produkter og priser. Du kan læse FAQ-listen her.

I februar 2019 købte TDC Firmafon, der på daværende tidspunkt havde cirka 4.000 erhvervskunder. Firmafon så dagens lys i 2010 med penge fra blandt andet Seed Capital, som var storinvestor.

Administrerende direktør i Firmafon, Peter Engelbrecht, ejede ved handlen over en tredjedel af selskabet. Han scorede således en større milliongevinst. I dag er Peter Engelbrecht adm. direktør for Relatel.

Ambitionen for det nye selskab er en omsætning på 150 millioner kroner i 2020. Det vil være en vækst på omkring 20 procent, oplyser selskabet.

TDC vil fremover have de store kunder placeret i TDC Erhverv mens små og mellemstore virksomheder skal serviceres af Relatel.

Mere til historien

Kunderne hos Firmafon og Fullrate Pro skal ikke have nye SIM-kort som følge af omstruktureringen.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram