Rabat på ekstra data under coronakrisen

Dataforbruget er steget markant under coronakrisen, hvilket nu får teleselskab til at tilbyde ekstra data til halvpris.

Der skal balanceres mellem hjemmearbejde, børn der skal underholdes og hjemmeskoles i denne periode. Det hele kræver store mængder data. Teleselskabet 3 oplyser, at dataforbruget ved deres kunder er steget med 40 procent.

Danskernes dataforbrug er eksploderet

Stigningen i dataforbruget betyder også, at nogle kunder vil løbe tør for det data, som de har inkluderet i deres abonnement.

Men nu er der hjælp at hente. I hvert fald for kunder hos teleselskabet 3, som tilbyder deres kunder tilkøb af ekstra data til halv pris. Rabatten gælder både tale- og mobile bredbåndsabonnementer, dog i en begrænset periode - hvor myndighederne anbefaler danskerne at være hjemme.

INFO: Det er muligt at sammenligne over 20 teleselskabers tilbud %%%% på internet til din adresse på Samlino.dk

Trækker krisen ud, så anbefaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, ikke man fortsætter med at købe ekstra pakker. Så vil han i stedet opfordre kunderne til at tjekke ens abonnement ud om man har det rigtige.

3 giver også gratis tale og SMS i udlandet

-”Vi gør en del ud af at sikre, at vores kunder har et abonnement, som passer til deres normale forbrug, ved at tilbyde abonnementstjek løbende. Men intet er normalt i øjeblikket, og vi forudser, at der hen mod slutningen af den nuværende regningsperiode, som slutter 15. april, vil mangle data mange steder. Her kan en ekstra datapakke være en nem og hurtig hjælp. Hvis myndighederne anbefaler, at vi fortsat bliver hjemme efter påske, så vil jeg anbefale, at man tjekker, om man bør skifte til et større abonnement,” siger David Elsass i en pressemeddelse.

3 lancerer 5G i 2020 – og andre store nyheder

De midlertidige priser på ekstra data er 25 kroner for 1 GB, 55 kroner for 5 GB, 65 kroner for 10 GB, 100 kroner for 50 GB og 150 kroner for 100 GB.

YouSee og Telmore tilbyder deres kunder i udlandet gratis tale og SMS i en begrænset periode. 3 har netop annonceret en lignende ordning.

Mere til historien

1 TB data kan kun tilkøbes til internet til hjemmet. Prisen for dette er på nuværende tidspunkt 115 kroner.

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
Danskernes dataforbrug stiger fortsat

Danskerne har de seneste år haft et stigende dataforbrug. I starten af coronapandemien steg det voldsomt, men stigningen fortsatte også i 2021 og ventes at gøre i 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram