Rabat på ekstra data under coronakrisen

Dataforbruget er steget markant under coronakrisen, hvilket nu får teleselskab til at tilbyde ekstra data til halvpris.

Der skal balanceres mellem hjemmearbejde, børn der skal underholdes og hjemmeskoles i denne periode. Det hele kræver store mængder data. Teleselskabet 3 oplyser, at dataforbruget ved deres kunder er steget med 40 procent.

Danskernes dataforbrug er eksploderet

Stigningen i dataforbruget betyder også, at nogle kunder vil løbe tør for det data, som de har inkluderet i deres abonnement.

Men nu er der hjælp at hente. I hvert fald for kunder hos teleselskabet 3, som tilbyder deres kunder tilkøb af ekstra data til halv pris. Rabatten gælder både tale- og mobile bredbåndsabonnementer, dog i en begrænset periode – hvor myndighederne anbefaler danskerne at være hjemme.

INFO: Det er muligt at sammenligne over 20 teleselskabers tilbud Annoncelink på internet til din adresse på Samlino.dk

Trækker krisen ud, så anbefaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, ikke man fortsætter med at købe ekstra pakker. Så vil han i stedet opfordre kunderne til at tjekke ens abonnement ud om man har det rigtige.

3 giver også gratis tale og SMS i udlandet

-”Vi gør en del ud af at sikre, at vores kunder har et abonnement, som passer til deres normale forbrug, ved at tilbyde abonnementstjek løbende. Men intet er normalt i øjeblikket, og vi forudser, at der hen mod slutningen af den nuværende regningsperiode, som slutter 15. april, vil mangle data mange steder. Her kan en ekstra datapakke være en nem og hurtig hjælp. Hvis myndighederne anbefaler, at vi fortsat bliver hjemme efter påske, så vil jeg anbefale, at man tjekker, om man bør skifte til et større abonnement,” siger David Elsass i en pressemeddelse.

3 lancerer 5G i 2020 – og andre store nyheder

De midlertidige priser på ekstra data er 25 kroner for 1 GB, 55 kroner for 5 GB, 65 kroner for 10 GB, 100 kroner for 50 GB og 150 kroner for 100 GB.

YouSee og Telmore tilbyder deres kunder i udlandet gratis tale og SMS i en begrænset periode. 3 har netop annonceret en lignende ordning.

Mere til historien

1 TB data kan kun tilkøbes til internet til hjemmet. Prisen for dette er på nuværende tidspunkt 115 kroner.

Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram