Masser af underholdning – helt gratis

4

Coronakrisen gør, at de fleste af os er hjemme mere nærmest døgnet rundt. Trænger du til underholdning? Så tjek dette ud – det gratis.

Vi er formentlig mange, som i denne tid skal have tiden til at gå med et eller andet. Mange arbejder hjemmefra mens de forsøger at passe børn – og generelt skal tiden jo bare gå. Mange ting er bestemt ikke som de plejer i øjeblikket.

Hvis du eller nogen du kender elsker at spille på telefonen, så har hjemmesiden GratisSpil.dk rigtigt mange spil, som du kan få tiden til at gå med. Faktisk er der mere end 6.000 forskellige spil i flere forskellige genrer.

TIP: 5 oversete spil, som du bør prøve nu

Der er spil for alle og enhver. Også hvis man f.eks. er en lille pige, der elsker madlavningsspil, kagespil, makeup og restaurantspil.

Hvis der skal være lidt underholdning i pauserne i hjemmeundervisningen, så kan du gratis komme forbi “neglesalonen” eller “PacMan”.

Vi kender formentlig alle de forskellige apps, som findes til iPad eller lignende, der koster mange penge. Her er altså et gratis alternativ.

INFO: Find den bedste internetløsning på din adresse blandt over 20 udbydere med Samlino.dks gratis sammenligningstjeneste

Til drengene er der diverse sports spil, bilspil og strategispil.

Og de der elsker at koble fra med spil som Bubble Shooter, Tetris Twist, Mahjong og Sudoku findes der også underholdning til. Så kan man måske glemme coronakrisen et kort øjeblik.

Selvom der er mere end 5.000 spil at vælge imellem, så er det let at finde dem man vil spille. Spillene er nemlig ”taggede op”, hvilket gør det muligt nemt at finde andre spil i samme stil.

Har man brug for lidt læringsspil, så er der også det. Du kan eksempelvis prøve spillene Multiplication Grand Prix, Super Type og Brain Workout.

Gratisspil.dk - mere end 6.000 forskellige spil at vælge mellem gratis
Gratisspil.dk – mere end 6.000 forskellige spil at vælge mellem gratis

…også retro-spil

Hvis du husker Commodore 64- og Amiga-tiden, så kan du få et flashback til den tid. Der er nemlig nogle af klassiskerne fra dengang, som er gratis at spille.

Er du til Giana Sisters, Bubble Bobble, Sonic The Hedgehog, Bomb Jack og Pacman?

VIDEO: Sådan streamer du spil fra PS4 til din mobil eller computer

Ulempen ved nogle af spillene, som eksempelvis Rick Dangerous og Mujaffa er, at man skal benytte Flash Player. Det er derfor ikke alle spillene, som virker fra din smartphone eller tablet.

Total aflivning af Flash er tættere på

Men Flash Player eller ej, så kan du sagtens få mange timer til at gå med nogle af de forskellige spil.

Mere til historien

GratisSpil.dk er ikke en ny hjemmeside, men derimod har den mange år på bagen. Faktisk blev den grundlagt tilbage i oktober 2000. Du skal finde dig i en reklame før spillet starter – derefter er der ingen omkostninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer