Total aflivning af Flash er tættere på

KORT NYT: Den næste version af Chrome browseren gør afvikling af Flash-indhold sværere.

Adobe Flash er under udfasning. Gennem lang tid har alle de store browsere på den ene eller anden måde blokeret for Flash, og nu tager Googles populære Chrome-browser endnu et skridt i den retning.

Tidligere har afvikling af Flash-indhold været sat til ”Spørg først” i indstillingerne for Chrome. Men i Chrome version 76, der lige nu er i beta, er dette ændret til ”Afbrudt”. Brugerne skal dermed ind og rode i indstillingerne for at aktivere afvikling af Flash.

Chrome blokerer for forfølgende reklamer

Sladrer ikke om Incognito Mode

En anden nyhed i Chrome 76 er, at browseren ikke længere lader websites detektere om browseren kører i Incognito Mode.

Udgivere, der lader brugerne læse et bestemt antal gratis artikler, inden de skal betale for et abonnement, bliver nok trætte af dette.

Et medie som The New York Times vil fremover ikke kunne se, at Incognito er aktiveret. Derfor kan brugerne i princippet læse alle de gratis historier de vil, blot ved at aktivere Incognito.

Se tweet fra Chrome udvikler Paul Irish herunder

Mere til historien

Chrome 76 står til at blive frigivet fra betatilstand den 30. juli 2019.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram