Apple har ved en fejl afsløret nye iPad Pro-modeller

0

Nye iPad Pro-modeller har været rygtet længe. Nu ser det ud til, at det næsten er bekræftet. Apple har nemlig selv afsløret nye iPad Pro-modeller.

Der har været mange rygter om at nye iPad Pro-modeller var på vej i nærmeste fremtid. Disse rygter er nu så godt som bekræftede. Der er nemlig dukket en produktliste op på Apples kinesiske hjemmeside, hvor der ses fire nye iPad Pro-modelnavne.

Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Der er tale om to modeller, men to forskellige størrelser og i ”WiFi eller Cellular”. Det drejser sig om følgende modeller:

  • iPad Pro 11” WiFi
  • iPad Pro 11” Cellular
  • iPad Pro 12,9” WiFi
  • iPad Pro 12,9” Cellular

Bortset fra disse navne, som altså afslører det ser ud til, at vi skal forvente to nye modeller, så er der ikke yderligere oplysninger ude om modellerne. De nye iPad Pro-modeller har modelnumre A2228 og A2229.

Lækkede oplysninger fra iPhone in Canada, der angiveligt afslører nye iPad Pro-modeller er på vej (Kilde: iPhone in Canada)
Lækkede oplysninger fra iPhone in Canada, der angiveligt afslører
nye iPad Pro-modeller er på vej (Kilde: iPhone in Canada)

Der har længe floreret rygter om, at iPad Pro ville få bedre understøttelse af mus i den kommende iPadOS-version. Så mon ikke vi måske ser nogle forbedringer i hardwaren også?

Det er den canadiske hjemmeside iPhone in Canada, der opdagede iPad Pro modelnumrene og har afsløret disse.

Apple har efterfølgende fjernet produktlisten fra hjemmesiden.

Det er uvist, hvornår Apple eventuelt vil lancere disse nye iPad Pro-modeller. Meningen har måske været at annoncere disse ved samme event som de rygtede iPhone 9-modeller.

Det har tidligere været rygtet, at Apple ville afholde event i slutningen af marts. Dette har Apple ikke bekræftet var tilfældet. Men interne kilder erfarer, at iPhone 9-eventen er udskudt på ubestemt tid.

iPhone 9 lancering udskudt på ubestemt tid

Tidligere denne uge skrev vi, at iOS 14-koden har afsløret, at vi formentlig også får en iPhone 9 Plus.

iPhone 9 Plus angiveligt afsløret i iOS 14-kode

Mere til historien

Tidligere har det forlydt, at Apple i år vil afholde deres WWDC-event online.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer