UPS!!! Forudbestil dit eksemplar af Samsung Galaxy S20

Samsung har endnu ikke offentliggjort de nye Galaxy S20-modeller, men fem timer før eventen smuttede et Facebook opslag ud - alt for tidligt.

Galaxy S20 Ultra Telenor ups-a
Lidt efter klokken 15, tirsdag den 11. februar 2020, slap dette opslag ud på Facebook (Foto: MereMobil.dk)

UPS! Sådan fristes man til at sige, da det ser ud til at Telenor i Danmark, har lavet en stor fejl og afsløret Samsung Galaxy S20’erne før tid. Det er desuden ude, at telefonerne kommer til Danmark med 5G.

UPDATE: Du kan finde de officielle Galaxy S20-artikler her

Telenor Danmark lagde ved en fejl et opslag på Facebook om, at det nu var muligt at forudbestille de nye telefoner fra Samsung.

MereMobil.dk har modtaget screenshots af fadæsen fra flere læsere uafhængigt af hinanden. Opslaget kom online ved en fejl kort efter klokken 15.15. Opslaget er efterfølgende blevet slettet fra Telenor Danmarks Facebookside.

Opslaget fra Telenor røber, at der er 5G i vente, i hvert fald på Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne nævnes nemlig som ”Galaxy S20 Ultra 5G”. Der står desuden også ”5G ready” på billedet og derefter ”Forudbestil nu”.

Med ordene ”Forudbestil nu” går vi på MereMobil.dk derfor ud fra, at modellerne vil kunne forudbestilles kort efter præsentationen, hvis ikke allerede i aften så formentlig i morgen.

Samsung afslører telefonerne for offentligheden i aften klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Foruden Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra ventes det også, at Samsung offentliggør deres bud på en foldbar smartphone. Navnet ventes at blive Galaxy Z Flip eller Z Flip.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Tilbehørsforhandlere har også længe haft en del idé om, hvordan det endelige produkt ser ud. Producenterne af det forskellige tilbehør har nemlig i noget tid haft forskellige covers, beskyttelsesglas m.m. klar til blandt andet Galaxy S20’erne fra Samsung.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram