UPS!!! Forudbestil dit eksemplar af Samsung Galaxy S20

Samsung har endnu ikke offentliggjort de nye Galaxy S20-modeller, men fem timer før eventen smuttede et Facebook opslag ud - alt for tidligt.

Galaxy S20 Ultra Telenor ups-a
Lidt efter klokken 15, tirsdag den 11. februar 2020, slap dette opslag ud på Facebook (Foto: MereMobil.dk)

UPS! Sådan fristes man til at sige, da det ser ud til at Telenor i Danmark, har lavet en stor fejl og afsløret Samsung Galaxy S20’erne før tid. Det er desuden ude, at telefonerne kommer til Danmark med 5G.

UPDATE: Du kan finde de officielle Galaxy S20-artikler her

Telenor Danmark lagde ved en fejl et opslag på Facebook om, at det nu var muligt at forudbestille de nye telefoner fra Samsung.

MereMobil.dk har modtaget screenshots af fadæsen fra flere læsere uafhængigt af hinanden. Opslaget kom online ved en fejl kort efter klokken 15.15. Opslaget er efterfølgende blevet slettet fra Telenor Danmarks Facebookside.

Opslaget fra Telenor røber, at der er 5G i vente, i hvert fald på Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne nævnes nemlig som ”Galaxy S20 Ultra 5G”. Der står desuden også ”5G ready” på billedet og derefter ”Forudbestil nu”.

Med ordene ”Forudbestil nu” går vi på MereMobil.dk derfor ud fra, at modellerne vil kunne forudbestilles kort efter præsentationen, hvis ikke allerede i aften så formentlig i morgen.

Samsung afslører telefonerne for offentligheden i aften klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Foruden Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra ventes det også, at Samsung offentliggør deres bud på en foldbar smartphone. Navnet ventes at blive Galaxy Z Flip eller Z Flip.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tilbehørsforhandlere har også længe haft en del idé om, hvordan det endelige produkt ser ud. Producenterne af det forskellige tilbehør har nemlig i noget tid haft forskellige covers, beskyttelsesglas m.m. klar til blandt andet Galaxy S20’erne fra Samsung.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram