UPS!!! Forudbestil dit eksemplar af Samsung Galaxy S20

6

Samsung har endnu ikke offentliggjort de nye Galaxy S20-modeller, men fem timer før eventen smuttede et Facebook opslag ud – alt for tidligt.

Galaxy S20 Ultra Telenor ups-a
Lidt efter klokken 15, tirsdag den 11. februar 2020, slap dette opslag ud på Facebook (Foto: MereMobil.dk)

UPS! Sådan fristes man til at sige, da det ser ud til at Telenor i Danmark, har lavet en stor fejl og afsløret Samsung Galaxy S20’erne før tid. Det er desuden ude, at telefonerne kommer til Danmark med 5G.

UPDATE: Du kan finde de officielle Galaxy S20-artikler her

Telenor Danmark lagde ved en fejl et opslag på Facebook om, at det nu var muligt at forudbestille de nye telefoner fra Samsung.

MereMobil.dk har modtaget screenshots af fadæsen fra flere læsere uafhængigt af hinanden. Opslaget kom online ved en fejl kort efter klokken 15.15. Opslaget er efterfølgende blevet slettet fra Telenor Danmarks Facebookside.

Opslaget fra Telenor røber, at der er 5G i vente, i hvert fald på Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne nævnes nemlig som ”Galaxy S20 Ultra 5G”. Der står desuden også ”5G ready” på billedet og derefter ”Forudbestil nu”.

Med ordene ”Forudbestil nu” går vi på MereMobil.dk derfor ud fra, at modellerne vil kunne forudbestilles kort efter præsentationen, hvis ikke allerede i aften så formentlig i morgen.

Samsung afslører telefonerne for offentligheden i aften klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Foruden Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra ventes det også, at Samsung offentliggør deres bud på en foldbar smartphone. Navnet ventes at blive Galaxy Z Flip eller Z Flip.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Tilbehørsforhandlere har også længe haft en del idé om, hvordan det endelige produkt ser ud. Producenterne af det forskellige tilbehør har nemlig i noget tid haft forskellige covers, beskyttelsesglas m.m. klar til blandt andet Galaxy S20’erne fra Samsung.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer