UPS!!! Forudbestil dit eksemplar af Samsung Galaxy S20

Samsung har endnu ikke offentliggjort de nye Galaxy S20-modeller, men fem timer før eventen smuttede et Facebook opslag ud – alt for tidligt.

Galaxy S20 Ultra Telenor ups-a
Lidt efter klokken 15, tirsdag den 11. februar 2020, slap dette opslag ud på Facebook (Foto: MereMobil.dk)

UPS! Sådan fristes man til at sige, da det ser ud til at Telenor i Danmark, har lavet en stor fejl og afsløret Samsung Galaxy S20’erne før tid. Det er desuden ude, at telefonerne kommer til Danmark med 5G.

UPDATE: Du kan finde de officielle Galaxy S20-artikler her

Telenor Danmark lagde ved en fejl et opslag på Facebook om, at det nu var muligt at forudbestille de nye telefoner fra Samsung.

MereMobil.dk har modtaget screenshots af fadæsen fra flere læsere uafhængigt af hinanden. Opslaget kom online ved en fejl kort efter klokken 15.15. Opslaget er efterfølgende blevet slettet fra Telenor Danmarks Facebookside.

Opslaget fra Telenor røber, at der er 5G i vente, i hvert fald på Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne nævnes nemlig som ”Galaxy S20 Ultra 5G”. Der står desuden også ”5G ready” på billedet og derefter ”Forudbestil nu”.

Med ordene ”Forudbestil nu” går vi på MereMobil.dk derfor ud fra, at modellerne vil kunne forudbestilles kort efter præsentationen, hvis ikke allerede i aften så formentlig i morgen.

Samsung afslører telefonerne for offentligheden i aften klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Foruden Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra ventes det også, at Samsung offentliggør deres bud på en foldbar smartphone. Navnet ventes at blive Galaxy Z Flip eller Z Flip.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tilbehørsforhandlere har også længe haft en del idé om, hvordan det endelige produkt ser ud. Producenterne af det forskellige tilbehør har nemlig i noget tid haft forskellige covers, beskyttelsesglas m.m. klar til blandt andet Galaxy S20’erne fra Samsung.

Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram