Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

2

Samsung vil i aften afsløre Galaxy S20-serien og Galaxy Z Flip. Sådan ser du Samsungs Unpacked 2020 keynote og præsentationen af S20’erne.

Samsung Unpacked 2020 officiel livestream

Samsung vil i aften klokken 20.00 dansk tid (11. februar 2020) afsløre deres seneste bud på en flagskibsserie. Den nye serie ventes at indeholde tre modeller, som får navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Der er allerede lækket en masse oplysninger omkring de kommende produkter, så det er spændende om de specifikationer, billeder og videoer stemmer overens med det, som Samsung afslører i aften.

Samsung Galaxy S20-serien – se videoklips her

Samsung har høje forventninger til aftenens event, der også byder på den nye foldbare smartphone, Galaxy Z Flip. I forhold til sidste års Galaxy Fold, så ventes Galaxy Z Flip også at blive solgt i 2,5 millioner eksemplarer.

Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

MereMobil.dk dækker eventen i aften og holder dig opdateret på alle nyhederne. Hvis du ikke kan vente, så kan du se med. Samsung livestreamer nemlig eventen.

Følg med i Samsung Unpacked i aften klokken 20.00 dansk tid her.

Du vil efter eventen kunne læse en masse artikler om de nye produkter, som Samsung offentliggør.

Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge ventetiden på inden aftenens event, så kan du allerede nu købe tilbehør til de kommende Samsung produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer