Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Samsung vil i aften afsløre Galaxy S20-serien og Galaxy Z Flip. Sådan ser du Samsungs Unpacked 2020 keynote og præsentationen af S20'erne.

Samsung Unpacked 2020 officiel livestream

Samsung vil i aften klokken 20.00 dansk tid (11. februar 2020) afsløre deres seneste bud på en flagskibsserie. Den nye serie ventes at indeholde tre modeller, som får navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Der er allerede lækket en masse oplysninger omkring de kommende produkter, så det er spændende om de specifikationer, billeder og videoer stemmer overens med det, som Samsung afslører i aften.

Samsung Galaxy S20-serien – se videoklips her

Samsung har høje forventninger til aftenens event, der også byder på den nye foldbare smartphone, Galaxy Z Flip. I forhold til sidste års Galaxy Fold, så ventes Galaxy Z Flip også at blive solgt i 2,5 millioner eksemplarer.

Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

MereMobil.dk dækker eventen i aften og holder dig opdateret på alle nyhederne. Hvis du ikke kan vente, så kan du se med. Samsung livestreamer nemlig eventen.

Følg med i Samsung Unpacked i aften klokken 20.00 dansk tid her.

Du vil efter eventen kunne læse en masse artikler om de nye produkter, som Samsung offentliggør.

Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge ventetiden på inden aftenens event, så kan du allerede nu købe tilbehør til de kommende Samsung produkter.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram