Se Samsung Unpacked med Galaxy S20-serien

Samsung vil i aften afsløre Galaxy S20-serien og Galaxy Z Flip. Sådan ser du Samsungs Unpacked 2020 keynote og præsentationen af S20'erne.

Samsung Unpacked 2020 officiel livestream

Samsung vil i aften klokken 20.00 dansk tid (11. februar 2020) afsløre deres seneste bud på en flagskibsserie. Den nye serie ventes at indeholde tre modeller, som får navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Der er allerede lækket en masse oplysninger omkring de kommende produkter, så det er spændende om de specifikationer, billeder og videoer stemmer overens med det, som Samsung afslører i aften.

Samsung Galaxy S20-serien – se videoklips her

Samsung har høje forventninger til aftenens event, der også byder på den nye foldbare smartphone, Galaxy Z Flip. I forhold til sidste års Galaxy Fold, så ventes Galaxy Z Flip også at blive solgt i 2,5 millioner eksemplarer.

Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

MereMobil.dk dækker eventen i aften og holder dig opdateret på alle nyhederne. Hvis du ikke kan vente, så kan du se med. Samsung livestreamer nemlig eventen.

Følg med i Samsung Unpacked i aften klokken 20.00 dansk tid her.

Du vil efter eventen kunne læse en masse artikler om de nye produkter, som Samsung offentliggør.

Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S20-serien (Kilde: EvLeaks)

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge ventetiden på inden aftenens event, så kan du allerede nu købe tilbehør til de kommende Samsung produkter.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram