Samsung Galaxy S20’erne er klar i nye farver

Galaxy S20 og Galaxy S20+ får nye farver inden salgsstarten. Det er uvist om de nye farvevarianter også bliver tilgængelige i Danmark.

Samsung Galaxy S20 og Galaxy S20+ spottet i nye farver (Kilde: GSMArena.com)
Samsung Galaxy S20 og Galaxy S20+ spottet i nye farver (Kilde: GSMArena.com)

Samsung har fremvist få nye af Galaxy S20-serien ved lanceringen i sidste uge. Men nu ser det ud til, at der alligevel er flere forskellige farvevarianter klar af de nye Samsung-modeller fra salgsstarten – i hvert fald på nogle markeder. Det skriver GSMArena.com.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Indtil videre er Galaxy S20 Ultra er blevet offentliggjort i farverne Cosmic Black og Cosmic Grey. Mens Galaxy S20+ kommer i Cosmic Black og Cosmic Grey i 128 GB varianten. 512 GB varianten bliver kun tilgængelig i Cosmic Grey.

Galaxy S20-modellen er indtil videre den, der er den mest farverige. I 4G-modellen er den tilgængelig i Cloud Pink og Cosmic Grey, mens 5G også kommer i Cloud Blue.

Nu forlyder det, at Galaxy S20 og Galaxy S20+ også bliver tilgængelig i Cosmic White. Den farvevariant er en mulighed på blandt andet Samsungs koreanske, italienske og spanske webshop.

Samsung først med 5G – detaljerne du skal kende

Indtil videre er det ikke muligt at vælge andre farver på den danske shop end Cosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Pink og Cloud Blue.

Foruden den nye Cosmic White, så virker det til der er to andre farver af Galaxy S20+ i ærmet fra Samsung – nemlig Aura Blue og Aura Red. Disse er formentlig eksklusivt til operatører eller forhandlere. Eksempelvis ventes det, at Best Buy vil forhandle Galaxy S20+ i ”Blue”. Headsettet Galaxy Buds+ er også spottet i Aura Red.

Samsung Galaxy S20’erne – det første kig

Det er uvist om nogle af farverne kommer på det danske marked. Men det kan altså være, at Aura Red og Aura Blue bliver eksklusiv hos nogle teleselskaber.

Samsung Galaxy S20’erne kommer i handlen fredag den 13. marts 2020. Du kan se priserne på de forskellige modeller her.

Mere til historien

Foruden de tre nye Galaxy S20-modeller har Samsung også netop offentliggjort den nye klaptelefon Galaxy Z Flip, samt det nye headset Galaxy Buds+.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram