Samsung Galaxy S10 Lite – god mellemklassetelefon, men…

2

VIDEO: Kom tæt på den nye Samsung Galaxy S10 Lite. Der er meget godt at sige om S10 Lite telefon, men vi anbefaler dig at købe en anden. Se her hvorfor.

Se anmeldelsen af Samsung Galaxy S10 Lite

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer %%%% på 1 minut.  

Samsung Galaxy S10 Lite er en rigtig god mellemklassetelefon. Kort sagt er det billigudgaven af Samsung Galaxy S10. Prisen holdes nede på Lite-modellen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10 Lite er en god mobil du ikke skal købe

Du får en rigtigt spændende telefon, der kommer med en topmodel-processor og ikke den type, som normalt vil blive brugt i mellemklasse telefoner. Den slår derfor Galaxy S10 og Galaxy S10+ i benchmarktests. Maskinkræfterne i Galaxy S10 Lite er enorme.

Batteritiden har vi også kun rosende ord tilovers for to døgn kan man godt få ud af den, hvis man tænker over sit YouTube-brug og lignende.

Kameraet er også ganske fornuftigt, men ikke på højde med det vi kender fra topmodellerne. Dog halter det nogle steder.

VI har i testen også oplevet lidt småproblemer blandt andet i forbindelse med Chromecast, samt den har “frosset sig fast” ved indlæsning af websites.

Kort og godt får du en rigtig fin telefon med Galaxy S10 Lite. Men der er bedre alternativer derude – endda af Samsungs egne.

Hvis du kan gå på kompromis med skærmstørrelsen og vælge en der er lidt mindre, så kan du få sidste års topmodel til samme pris. Vælger du Galaxy S10 får du stereohøjttalere, topmodel-kamera og meget andet.

Det er svært at anbefale en telefon som denne, når sidste års topmodel på mange punkter er LANGT bedre.

Samsung har netop præsenteret dette års topmodeller, som har fået navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Disse er endnu ikke testet på MereMobil.dk, men vi bringer en test så snart det er muligt.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Mere til historien

Samsung Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra sælges i Danmark uden Galaxy Buds+ headsettet. Læs her hvorfor Samsungs ikke tilbyder denne bundle.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer