Samsung Galaxy S10 Lite – god mellemklassetelefon, men…

VIDEO: Kom tæt på den nye Samsung Galaxy S10 Lite. Der er meget godt at sige om S10 Lite telefon, men vi anbefaler dig at købe en anden. Se her hvorfor.

Se anmeldelsen af Samsung Galaxy S10 Lite

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer Annoncelink på 1 minut.  

Samsung Galaxy S10 Lite er en rigtig god mellemklassetelefon. Kort sagt er det billigudgaven af Samsung Galaxy S10. Prisen holdes nede på Lite-modellen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10 Lite er en god mobil du ikke skal købe

Du får en rigtigt spændende telefon, der kommer med en topmodel-processor og ikke den type, som normalt vil blive brugt i mellemklasse telefoner. Den slår derfor Galaxy S10 og Galaxy S10+ i benchmarktests. Maskinkræfterne i Galaxy S10 Lite er enorme.

Batteritiden har vi også kun rosende ord tilovers for to døgn kan man godt få ud af den, hvis man tænker over sit YouTube-brug og lignende.

Kameraet er også ganske fornuftigt, men ikke på højde med det vi kender fra topmodellerne. Dog halter det nogle steder.

VI har i testen også oplevet lidt småproblemer blandt andet i forbindelse med Chromecast, samt den har “frosset sig fast” ved indlæsning af websites.

Kort og godt får du en rigtig fin telefon med Galaxy S10 Lite. Men der er bedre alternativer derude – endda af Samsungs egne.

Hvis du kan gå på kompromis med skærmstørrelsen og vælge en der er lidt mindre, så kan du få sidste års topmodel til samme pris. Vælger du Galaxy S10 får du stereohøjttalere, topmodel-kamera og meget andet.

Det er svært at anbefale en telefon som denne, når sidste års topmodel på mange punkter er LANGT bedre.

Samsung har netop præsenteret dette års topmodeller, som har fået navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Disse er endnu ikke testet på MereMobil.dk, men vi bringer en test så snart det er muligt.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Mere til historien

Samsung Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra sælges i Danmark uden Galaxy Buds+ headsettet. Læs her hvorfor Samsungs ikke tilbyder denne bundle.

Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram