DxOMark har udråbt ny smartphone kamera-konge

108-megapixels hovedkamera, telefoto, vidvinkel og portrætlinse er noget af det du får i den bedste kamerasmartphone netop nu. Se vinderen her.

Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)
Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)

Xiaomi er en kinesisk producent, som ikke (i hvert fald på nuværende tidspunkt) er slået igennem på det danske marked. Der er enkelte forhandlere, som sælger udvalgte produkter fra Xiaomi, men ikke noget, der kan købes alle steder.

Men det er netop Xiaomi, som har den absolut bedste kameratelefon netop nu. I hvert fald ifølge DxOMark.

Xiaomi Mi 10 Pro kommer med et 108 megapixels hovedkamera, samt telefoto, vidvinkel og portrætlinse i dens quad-kamera setup.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

Xiaomi Mi 10 Pro scorer samlet 124 point i DxOMarks test. I forhold til Huawei Mate 30 Pro 5G, som desværre aldrig er blevet tilgængelig på det danske marked, så er det ”kun” 1 point mere.

Huawei Mate 30 Pro 5G endte på 123 point. Men kigger vi isoleret på ”photo” så scorer begge telefoner 134 point. Det er altså i videodelen, at Xiaomi Mi 10 Pro scorer 104, mens Huawei P30 Pro 5G her får 102.

Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)
Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)

Det er uvist, hvor længe Xiaomi får lov at sidde på førstepladsen. Samsung Galaxy S20 Ultra ventes at være en kandidat til denne i nærmeste fremtid. Dog koster Samsungs topmodel nærmest dobbelt så meget, som netop Xiaomi Mi 10 Pro.

Samsung Galaxy S20 Ultra kommer også med 108 megapixels kamera.

Samsung Galaxy S20 Ultra – 108 megapixels, 5G og eSIM

I december 2019 åbnede en dansk distributør en webshop, som forhandler udvalgte Xiaomi produkter.

Dansk Xiaomi webshop er åbnet

Xiaomi Mi 10 Pro er i skrivende stund ikke tilgængelig hos den danske distributør ligesom andre forhandlere på det danske marked heller ikke har den på hylderne.

Det ventes, at den bliver tilgængelig ved danske forhandlere omkring april.

Du kan læse den fulde test fra DxOMark på deres hjemmeside.

Mere til historien

På nuværende tidspunkt (17. februar 2020) er der i top 5 kun kinesiske brands. Top 5 er følgende: Xiaomi Mi 10 Pro, Huawei Mate 30 Pro 5G, Honor V30 Pro, Huawei Mate 30 Pro og Xiaomi Mi CC9 Pro Premium. Apple og Samsung følger efter på de næste pladser med henholdsvis Apple iPhone 11 Pro og Samsung Galaxy Note 10+ 5G.

Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram