DxOMark har udråbt ny smartphone kamera-konge

22

108-megapixels hovedkamera, telefoto, vidvinkel og portrætlinse er noget af det du får i den bedste kamerasmartphone netop nu. Se vinderen her.

Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)
Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)

Xiaomi er en kinesisk producent, som ikke (i hvert fald på nuværende tidspunkt) er slået igennem på det danske marked. Der er enkelte forhandlere, som sælger udvalgte produkter fra Xiaomi, men ikke noget, der kan købes alle steder.

Men det er netop Xiaomi, som har den absolut bedste kameratelefon netop nu. I hvert fald ifølge DxOMark.

Xiaomi Mi 10 Pro kommer med et 108 megapixels hovedkamera, samt telefoto, vidvinkel og portrætlinse i dens quad-kamera setup.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

Xiaomi Mi 10 Pro scorer samlet 124 point i DxOMarks test. I forhold til Huawei Mate 30 Pro 5G, som desværre aldrig er blevet tilgængelig på det danske marked, så er det ”kun” 1 point mere.

Huawei Mate 30 Pro 5G endte på 123 point. Men kigger vi isoleret på ”photo” så scorer begge telefoner 134 point. Det er altså i videodelen, at Xiaomi Mi 10 Pro scorer 104, mens Huawei P30 Pro 5G her får 102.

Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)
Xiaomi Mi 10 Pro testet hos DxOMark (Kilde: DxOMark)

Det er uvist, hvor længe Xiaomi får lov at sidde på førstepladsen. Samsung Galaxy S20 Ultra ventes at være en kandidat til denne i nærmeste fremtid. Dog koster Samsungs topmodel nærmest dobbelt så meget, som netop Xiaomi Mi 10 Pro.

Samsung Galaxy S20 Ultra kommer også med 108 megapixels kamera.

Samsung Galaxy S20 Ultra – 108 megapixels, 5G og eSIM

I december 2019 åbnede en dansk distributør en webshop, som forhandler udvalgte Xiaomi produkter.

Dansk Xiaomi webshop er åbnet

Xiaomi Mi 10 Pro er i skrivende stund ikke tilgængelig hos den danske distributør ligesom andre forhandlere på det danske marked heller ikke har den på hylderne.

Det ventes, at den bliver tilgængelig ved danske forhandlere omkring april.

Du kan læse den fulde test fra DxOMark på deres hjemmeside.

Mere til historien

På nuværende tidspunkt (17. februar 2020) er der i top 5 kun kinesiske brands. Top 5 er følgende: Xiaomi Mi 10 Pro, Huawei Mate 30 Pro 5G, Honor V30 Pro, Huawei Mate 30 Pro og Xiaomi Mi CC9 Pro Premium. Apple og Samsung følger efter på de næste pladser med henholdsvis Apple iPhone 11 Pro og Samsung Galaxy Note 10+ 5G.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer