Danske Bank har vendt modvind til medvind for ny mobilbank

Danske Bank har altid fået ros for deres mobilbank indtil de lavede en ny og lukkede den gamle i sommeren 2019. Men kritikken er nu vendt.

Danske Banks nye mobilbank er stemt ind på førstepladsen i Voxmeter (Foto: Danske Bank)
Danske Banks nye mobilbank er stemt ind på førstepladsen i Voxmeter (Foto: Danske Bank)

Da Danske Bank lancerede deres nye mobilbank og lukkede den gamle ned i sommeren 2019 var det med en masse skæld ud fra kunderne. Men den megen modvind, som den nye mobilbank blev mødt af, ser ud til at være vendt til noget positivt.

Ny udskældt mobilbank erstatter populær mobilbank

Danske Bank oplyser på deres hjemmeside, at deres mobilbank ligger helt i top.

https://www.facebook.com/DanskeBankDanmark/photos/a.216836965031261/2731017370279862/?type=3

Danske Bank lancerer ældrevenlig netbank

Voxmeter spørger hvert år danskerne, hvad de synes om deres mobilbank. Og ifølge Voxmeter er Danske Banks mobilbank altså den de danske bankkunder er gladest for.

Om det er de kurser, at Danske Bank udbød efter lanceringen eller de der har stemt i Voxmeter har stemt på den gamle er uvist.

Men kigger vi på bedømmelserne i Apples App Store og Google Play Store er det dog stadigvæk meget lave karakterer den nye mobilbank fra Danske Bank har ved iOS-brugere.

I Apples App Store er der 3.198, som har lavet en vurdering, hvilket giver en samlet score på 2,1 ud af 5. Derimod er Android-brugerne mere glade for den nye version. I Google Play Store har 4.428 stemt og den har en samlet score på 3,7 ud af 5.

Dermed er bedømmelserne både i App Store og Google Play Store blevet bedre end i sommer. Der var de henholdsvis 2,1 i App Store og 2,7 i Google Play Store.

Danske Bank klar med lommepenge app til børnene

I kommentarfeltet fra Danske Banks opslag omkring den nye mobilbank og førstepladsen i Voxmeter, er der en del brugere, som er blevet vendt fra at være negative omkring den nye mobilbank til nu at være positive.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Danske Bank har generelt haft en trackrecord med, at være med længst fremme når det kommer til teknologi. Men i forhold til at tilbyde kunderne Apple Pay var de absolut ikke de hurtigste. Danske Bank kunder har dog kunne benytte Apple Pay siden august 2019.

MobilePay presser tusindvis af brugere

Danske Bank er i gang med, at udfase NemID.

(mere…)
Disse apps kunne stjæle dine bankoplysninger

Forklædt som brugbare værktøjer kunne en række apps aflure og stjæle blandt andet bankoplysninger fra telefonen.

(mere…)
Apple kan sætte sig på betalingerne i Danmark

Danske Bank åbner for Apple Pay, mens EU er klar med sag mod netop Apple Pay, der stormer frem.

(mere…)
Disse bankapps kommer til Mac-computere med M1-processor

Vi har spurgt de største danske banker, hvilke planer de har om understøttelse af Mac-computere med M1-processor.

(mere…)
Nedslående melding om Google Pay

Apple Pay er åbnet med understøttelse af Visa-kort. Desværre kommer landets største bank med en nedslående melding om Google Pay.

(mere…)
Apple Pay på vej hos Danske Bank

Kunder i Danske Bank har måtte vente i måneder på Apples-mobilbetaling, Apple Pay, men nu ser det ud til, at der er lys for enden af tunnelen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram