Danske Bank har vendt modvind til medvind for ny mobilbank

1

Danske Bank har altid fået ros for deres mobilbank indtil de lavede en ny og lukkede den gamle i sommeren 2019. Men kritikken er nu vendt.

Danske Banks nye mobilbank er stemt ind på førstepladsen i Voxmeter (Foto: Danske Bank)
Danske Banks nye mobilbank er stemt ind på førstepladsen i Voxmeter (Foto: Danske Bank)

Da Danske Bank lancerede deres nye mobilbank og lukkede den gamle ned i sommeren 2019 var det med en masse skæld ud fra kunderne. Men den megen modvind, som den nye mobilbank blev mødt af, ser ud til at være vendt til noget positivt.

Ny udskældt mobilbank erstatter populær mobilbank

Danske Bank oplyser på deres hjemmeside, at deres mobilbank ligger helt i top.

Danske Bank lancerer ældrevenlig netbank

Voxmeter spørger hvert år danskerne, hvad de synes om deres mobilbank. Og ifølge Voxmeter er Danske Banks mobilbank altså den de danske bankkunder er gladest for.

Om det er de kurser, at Danske Bank udbød efter lanceringen eller de der har stemt i Voxmeter har stemt på den gamle er uvist.

Men kigger vi på bedømmelserne i Apples App Store og Google Play Store er det dog stadigvæk meget lave karakterer den nye mobilbank fra Danske Bank har ved iOS-brugere.

I Apples App Store er der 3.198, som har lavet en vurdering, hvilket giver en samlet score på 2,1 ud af 5. Derimod er Android-brugerne mere glade for den nye version. I Google Play Store har 4.428 stemt og den har en samlet score på 3,7 ud af 5.

Dermed er bedømmelserne både i App Store og Google Play Store blevet bedre end i sommer. Der var de henholdsvis 2,1 i App Store og 2,7 i Google Play Store.

Danske Bank klar med lommepenge app til børnene

I kommentarfeltet fra Danske Banks opslag omkring den nye mobilbank og førstepladsen i Voxmeter, er der en del brugere, som er blevet vendt fra at være negative omkring den nye mobilbank til nu at være positive.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Danske Bank har generelt haft en trackrecord med, at være med længst fremme når det kommer til teknologi. Men i forhold til at tilbyde kunderne Apple Pay var de absolut ikke de hurtigste. Danske Bank kunder har dog kunne benytte Apple Pay siden august 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer