Danske Bank endelig klar med Apple Pay

Mange danske banker tilbyder allerede løsningen. Nu har Danske Bank langt om længe også åbnet for betaling med Apple Pay.

Danske Bank endelig klar med Apple Pay (Kilde: Danske Bank Facebook)
Danske Bank endelig klar med Apple Pay (Kilde: Danske Bank Facebook)

Danske Bank har netop dags dato aflivet deres gamle og meget populære mobilbank. Dermed kan kunderne nu kun benytte den ”nye” og udskældte version.

I samme forbindelse er de nu også klar med betalingsløsningen Apple Pay. Dette er ikke helt uventet, da meldingen i sidste uge var, at de var klar inden udgangen af august måned.

Danske Bank har tidligere været frontløber på digitale bankprodukter, men med Apple Pay er de den sidste store bank, som tilbyder tjenesten. Dermed kan kunderne i Danske Bank benytte Apple Pay fra deres iPhone og/eller Apple Watch.

Flere danske banker er klar med Apple Pay

Du kan tilknytte et eller flere kort til din ”Wallet”, hvorefter det er muligt at betale kontaktløst med din iPhone eller Apple Watch. Det er muligt at tilknytte Mastercard eller Visakort til Apple Pay.

Vælger du iPhone kan betalingen godkendes via fingeraftryk (TouchID) eller ansigtsgenkendelse (FaceID). Vælger du derimod Apple Watch, så skal du trykke to gange på knappen på siden og holde urets display et par centimeter fra den kontaktløse læser. Vent, indtil du mærker et let prik

Du kan betale med Apple Pay de steder, hvor du kan betale med kontaktløs. Derudover vil det også være muligt at betale med Apple Pay i nogle apps samt i webshops, der har tilvalgt Apple Pay som betalingsmulighed.

Det kræver iPhone 6 eller nyere og minimum iOS 11 installeret for at kunne benytte Apple Pay.

Du kan læse mere om Apple Pay på Danske Banks hjemmeside.

Danske Bank har siden november 2018 givet kunderne muligheden for, at betale med Google Pay.

Mere til historien

Dit kortnummer gemmes aldrig på din enhed eller Apples-servere og deles heller ikke med butikker. Derfor regnes Apple Pay for, at være sikkert da tredjeparter ikke kan opsnappe dine kortoplysninger eller tage en kopi af kortet.

Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder - danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
MobilePay er klar med nyt gebyr

Ét gebyr er den nye forretningsmodel for MobilePay, hvor MyShop er en underskudsforretning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram