Ny udskældt mobilbank erstatter populær mobilbank

Danske Bank lukker nu deres populære mobilbank. Nu tvinges brugerne over på den nye mobilbank, som mange hader.

Danske Bank lukker ned for populær mobilbank (Foto: MereMobil.dk)
Danske Bank lukker ned for populær mobilbank (Foto: MereMobil.dk)

Danske Bank har i mange år fået stor ros for at være frontløbere på de digitale produkter i bankverdenen. Det er blandt andet både MobilePay, men også deres egen mobilbank, som har været til grund for al den ros over de senere år.

Vi kunne i december 2013 skrive, at mobilbanker nu var mere brugte end netbanker og på det danske marked har Danske Banks bud været en, som virkelig har fået meget ros for dens brugervenlighed og været en stor succes.

Danskerne har generelt været hurtigere til, at tage mobilbanken til sig – sammenlignet med, hvor længe danskerne var om at tage netbanken til sig.

Den nye mobilbank som mange hader, kommer nu

Danske Bank er nu klar med deres nye mobilbank, som dog er meget udskældt.

Danske Bank har lukket den gamle mobilbank (Foto: MereMobil.dk)
Danske Bank har lukket den gamle mobilbank (Foto: MereMobil.dk)

Kigger man i App Store er bedømmelserne virkelig noget skidt. Her har den på over 2.000 bedømmelser fået 2,1 stjerner. Nogenlunde samme bedømmelser ses i Google Play Store, hvor lige over 2.500 har ”stemt” og givet appen en samlet bedømmelse på 2,7 stjerner.

Den gamle mobilbank har i Google Play Store mere end 4.000 bedømmelser og 4,3 stjerner i gennemsnit. I Apples App Store har den et gennemsnit på 4,1 dog kun med 298 bedømmelser.

ANMELDELSE: Mona på Google Play Store -”Den bedste mobilbank nogensinde! Og så er den ved at blive udfaset. 😭😭😭 Det her er min primære og næsten udelukkende kontakt til banken, og den er fantastisk. Jeg skiftede bank pga. denne fantastiske app! Lækker, overskuelig og alting fungerer hurtigt og nemt. Det bliver aldrig det samme igen uden…”.

Dette er ikke en enkeltstående anmeldelse, men flere skriver faktisk rosende ord om den gamle, men knap så flatterende ord om den nye. I hele udviklingsprocessen har mange også forsøgt, at få Danske Bank ”tilbage” på sporet af den gamle.

Fortsat mangler…

Danske Bank lukker ned for populær mobilbank og klar med "ny udskældt mobilbank" (Foto: MereMobil.dk)
Danske Bank lukker ned for populær mobilbank og klar med “ny udskældt mobilbank” (Foto: MereMobil.dk)

Det kan også undre mange, at man vælger at droppe den gamle mobilbank, mens der stadigvæk er mangler i den nye.

Men disse skulle gerne komme i løbet af efteråret 2019. Det skriver Danske Bank på deres hjemmeside.

Udfasningen af den gamle har været i gang i længere tid, da den i en lang periode ikke har fået opdateringer.

Danske Bank mener dog, at de nu har styr på den nye mobilbank efter en skidt start. Det har de tidligere oplyst til Berlingske.dk.

Mere til historien

Danske Bank skulle desuden gerne understøtte Apple Pay inden udgangen af august måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram