Mobilbanken mere populær end netbank

0

Mobiltelefonen er for første gang blevet den enhed, som danskerne bruger mest, når de besøger banken elektronisk. Det viser nye tal.

Mobilbank
Mobilbank

Danske bankkunder bruger nu smartphonen hyppigere end PC’en, når de skal besøge banken elektronisk. Det gør også, at danskerne nemmere kan holde styr på deres bankkonti, hvor end de befinder sig. Det viser en ny analyse fra BEC, Bankernes EDB Central. Det skriver DR.dk.

I ”gamle dage” skulle man forbi banken fysisk for, at betale regninger eller klare andre bankforretninger, og så fulgte perioden hvor netbanken for alvor tog fart, men nu er den elektroniske udvikling nået til, at de fleste bankforretninger kan klares på farten direkte fra smartphonen.

De nyeste tal fra BEC viser, at antallet af besøg ”i banken” fra mobiltelefonen er tredoblet på mindre end to år. BEC’s kunder foretog dagligt 28.100 besøg via telefonen i begyndelsen af 2012, mens der i dag er 90.355 besøg dagligt. Dette er en stigning på mere end 220 procent.

For første gang nogensinde er smartphonen nu mere benyttet til ”bankbesøg” end PC’en. Rekorden kom sidste bankdag i oktober måned, hvor 233.270 besøgte netbank, mens 233.265 besøgte mobilbanken.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer