Sonos varsler prisstigning

I forbindelse med at Sonos flytter produktionen ud af Kina, så varsler de øgede priser. Prisstigningen sætter ind allerede i januar.

Sonos amp-connections
Tilslutningerne bag på Sonos Amp (Foto: Sonos)

Sonos, der er kendt for deres multiroom-højttalere, varsler en prisstigning.

I første omgang gælder prisstigningen i hvert fald på hifi-produkterne Amp og Port. Grunden til prisstigningen er, at produktionen flyttes fra Kina til Malaysia.

Sonos vil fokusere mere på stemmestyring af din musik

Prisen øges med 50 dollars fra og med den 9. januar 2020.

I første omgang gælder prisstigningen kun disse to produkter, hvilket betyder de andre Sonos-produkter vil have uændrede priser. Det skriver Tek.no.

Sonos Amp og Port er begge det, der betegnes som niche-produkter. De bruges til at tilslutte traditionelle HiFi-systemer til de øvrige Sonos-produkter.

Amp er en forstærker, der lader dig benytte traditionelle højttalere, mens Port lader dig tilslutte din traditionelle forstærker eller pladespiller til resten af dit system.

Vi har på MereMobil.dk tidligere i år testet Sonos Amp og har kun ros tilovers for produktet. Der i vores test endte på 6 ud af 6 stjerner.

ANMELDELSE: Sonos Amp – genoplev den fede retrolyd

Mere til historien

Kunne du godt tænke dig Sonos højttalere, men ikke synes du har penge til ”de rigtige”. Så har Sonos og IKEA indgået et samarbejde og udviklet nogle højttalere, der faktisk gør det rigtig fint. Du kan læse nærmere i vores test af IKEA’s Sonos produkter her.

Læs også:
Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Sonos Era 100 test | minimale lydforskelle

TEST: Era 100 lyder fint og har et par esser i ærmet. Lyden er dog ikke afgørende forskellig fra Sonos One.

(mere…)
Soundbar duel: Sonos vs. Samsung

Dy får federe lyd når du ser film og serier. Vi har testet to prisvenlige soundbar systemer fra Samsung og Sonos. Der er én klar vinder.

(mere…)
Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram