Ny lavprismobil med lang batteritid - Nokia 2.3

Batteritid i to dage! Det er hvad du kan forvente med den nyeste Nokia-telefon, som er annonceret. Læs her specifikationer og detaljer på Nokia 2.3.

Nokia 2.3
Nokia 2.3 kommer med Android 9 (Foto: HMD Global)

Nokia annoncerede i sidste uge deres nyeste smartphone-model. Navnet er Nokia 2.3. Det er en budget Android One telefon, skriver GSMArena.

Prisen er oplyst til at være 109 Euro og salget er allerede startet på nogle markeder.

Nokia 7.2, Nokia 6.2 og tre andre nyheder

Nokia 2.3 er en simpel telefon med en 6,2 tommer skærm (720p opløsning). Derudover har den en dedikeret Google Assistant knap. Telefonen kommer i tre forskellige farver: Cyan Green, Sand og Charcoal.

Årrrrrhhh nej! Nu kommer Google Assistant knappen

Under motorhjelmen er en MediaTek Helio A22 processor, 2 GB RAM og 32 GB hukommelse. Derudover er Nokia 2.3 en dual-SIM-telefon, som også har Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 5.0, microUSB, ansigtsgenkendelse, FM-radio og 3.5 mm jackstik.

Kameraet er et dual-kamera med 13 megapixels sensor og en 2 megapixels dybdesensor, mens frontkameraet har 5 megapixels.

Batterikapaciteten ligger på hele 4.000 mAh. Ifølge Nokia kan den sagtens klare to dages brug på batteriet. Hurtigopladning eller trådløs opladning er ikke understøttet.

ANMELDELSE: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Nokia 2.3 er en Android One telefon, hvilket betyder, at Nokia lover to års Android-opdateringer og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer. Den lanceres dog ikke med Android 10, men derimod kun Android 9. Der er heller ikke oplysninger om, hvornår den vil blive opdateret til Android 10.

Her er Nokias Android 10-planer

Det er desuden uvist om Nokia 2.3 lanceres på det danske marked.

I skrivende stund er der ikke meldt noget ud omkring salgsstart herhjemme. Derfor er pris m.m. også uvist.

Mere til historien

Foruden smartphones vil Nokia også forsøge sig på markedet med smart-TV. Det er de ikke ene om. OnePlus har i efteråret sendt deres første smart-TV ud på markedet i Indien.

Læs også:
Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram