Ny lavprismobil med lang batteritid – Nokia 2.3

1

Batteritid i to dage! Det er hvad du kan forvente med den nyeste Nokia-telefon, som er annonceret. Læs her specifikationer og detaljer på Nokia 2.3.

Nokia 2.3
Nokia 2.3 kommer med Android 9 (Foto: HMD Global)

Nokia annoncerede i sidste uge deres nyeste smartphone-model. Navnet er Nokia 2.3. Det er en budget Android One telefon, skriver GSMArena.

Prisen er oplyst til at være 109 Euro og salget er allerede startet på nogle markeder.

Nokia 7.2, Nokia 6.2 og tre andre nyheder

Nokia 2.3 er en simpel telefon med en 6,2 tommer skærm (720p opløsning). Derudover har den en dedikeret Google Assistant knap. Telefonen kommer i tre forskellige farver: Cyan Green, Sand og Charcoal.

Årrrrrhhh nej! Nu kommer Google Assistant knappen

Under motorhjelmen er en MediaTek Helio A22 processor, 2 GB RAM og 32 GB hukommelse. Derudover er Nokia 2.3 en dual-SIM-telefon, som også har Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 5.0, microUSB, ansigtsgenkendelse, FM-radio og 3.5 mm jackstik.

Kameraet er et dual-kamera med 13 megapixels sensor og en 2 megapixels dybdesensor, mens frontkameraet har 5 megapixels.

Batterikapaciteten ligger på hele 4.000 mAh. Ifølge Nokia kan den sagtens klare to dages brug på batteriet. Hurtigopladning eller trådløs opladning er ikke understøttet.

ANMELDELSE: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Nokia 2.3 er en Android One telefon, hvilket betyder, at Nokia lover to års Android-opdateringer og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer. Den lanceres dog ikke med Android 10, men derimod kun Android 9. Der er heller ikke oplysninger om, hvornår den vil blive opdateret til Android 10.

Her er Nokias Android 10-planer

Det er desuden uvist om Nokia 2.3 lanceres på det danske marked.

I skrivende stund er der ikke meldt noget ud omkring salgsstart herhjemme. Derfor er pris m.m. også uvist.

Mere til historien

Foruden smartphones vil Nokia også forsøge sig på markedet med smart-TV. Det er de ikke ene om. OnePlus har i efteråret sendt deres første smart-TV ud på markedet i Indien.

Læs også:
Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer