Huawei klar med opgraderet Mate X til MWC

KORT NYT: Den foldbare smartphone fra Huawei, Mate X, vil blive lanceret i en opgraderet version til MWC 2020 forlyder det fra Huaweis mobiltopchef.

Huawei Mate X, som er den foldbare smartphone fra Huawei, kommer i en opgraderet version ved næste års Mobile World Congress. Rygterne om denne opgradering har dog floreret tidligere, men holdt altså ikke stik inden salgsstarten. Men nu er der håb.

Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Den nye version af Mate X kommer med et mere kraftfuldt chipset (Kirin 990 5G) og forbedret holdbarhed. Det har Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Group, bekræftet overfor fransk presse. Det skriver Android Central.

Den nuværende version af Mate X kommer i øvrigt med 7nm Kirin 980-chipsættet.

På nuværende tidspunkt er Mate X ikke lanceret på det danske marked, men kun på det kinesiske. Richard Yu kunne dog også oplyse, at den nuværende Mate X vil blive lanceret i Europa i løbet af første kvartal 2020.

Dermed ser det ud til, at der i 2020 vil komme flere forskellige foldbare smartphones. Det er også i starten af 2020 Motorola Razr kommer i handlen samt at Samsung ventes at lancere en efterfølger til deres Galaxy Fold.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

MereMobil.dk kiggede nærmere på Mate X i foråret 2019. Du kan se vores første kig i nedenstående video.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Mere til historien

Det er begrænset, hvor mange rygter der har floreret om Apple og en foldbar iPhone. Apple er også sjældent først med helt nye ”teknolgier”, og en analytiker har tidligere meldt ud, at han forventede den første foldbare iPhone eller iPad i 2021.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram