Hold styr på dine ønsker digitalt med Ønskeskyen

December er godt i gang. Har du ikke været ude med ønskesedlen i god tid, så kan du gøre det digitalt.

Julemanden (Foto: Pixabay.com)
Julemanden (Foto: Pixabay.com)

Hader du at få flere af de samme gaver juleaften, så du enten skal sende retur eller ud i virkeligheden og stå i kø for at bytte? Så kan vi opfordre til at benytte en digital ønskeseddel.

Postnord har udviklet applikationen Ønskeskyen, som har været tilgængelig i flere år. Men derfor er det langt fra alle, der kender eller benytter den.

Ved at bruge denne eller andre lignende, så kan du dele ønskesedler hurtigt og nemt med venner og familie. Dem der skal købe gaver kan reservere ønsker som andre dermed kan se.

Ho ho ho – glæd børnene og ring til Julemanden

Ønsker du at benytte Ønskeskyen, så kan du hurtigt og nemt komme i gang. Du opretter blot dine ønsker, præcis som hvis du skrev på et papir eller eksempelvis i et notatprogram. Derefter kan du dele ønskesedlen med dem, som efterspørger dine ønsker. Du kan dele ønskesedlerne med andre via SMS, Facebook og mail.

En smart feature ved Ønskeskyen er, at du hurtigt og nemt kan tilføje et oplagt gaveønske direkte fra browseren, hvis du falder over noget, mens du surfer rundt på nettet.

Det er desuden muligt, at oprette flere forskellige ønskesedler. Så du kan sagtens lave flere for dig selv eller for dine børn, kæreste eller andre.

Du kan downloade Ønskeskyen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Hvis du vil læse mere om Ønskeskyen og hvordan du kommer i gang med at bruge den, så kan du gøre det her.

Mere til historien

Du skal selvfølgelig også huske, at sende din ønskeseddel håndskrevet til Julemanden.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram