Hold styr på dine ønsker digitalt med Ønskeskyen

0

December er godt i gang. Har du ikke været ude med ønskesedlen i god tid, så kan du gøre det digitalt.

Julemanden (Foto: Pixabay.com)
Julemanden (Foto: Pixabay.com)

Hader du at få flere af de samme gaver juleaften, så du enten skal sende retur eller ud i virkeligheden og stå i kø for at bytte? Så kan vi opfordre til at benytte en digital ønskeseddel.

Postnord har udviklet applikationen Ønskeskyen, som har været tilgængelig i flere år. Men derfor er det langt fra alle, der kender eller benytter den.

Ved at bruge denne eller andre lignende, så kan du dele ønskesedler hurtigt og nemt med venner og familie. Dem der skal købe gaver kan reservere ønsker som andre dermed kan se.

Ho ho ho – glæd børnene og ring til Julemanden

Ønsker du at benytte Ønskeskyen, så kan du hurtigt og nemt komme i gang. Du opretter blot dine ønsker, præcis som hvis du skrev på et papir eller eksempelvis i et notatprogram. Derefter kan du dele ønskesedlen med dem, som efterspørger dine ønsker. Du kan dele ønskesedlerne med andre via SMS, Facebook og mail.

En smart feature ved Ønskeskyen er, at du hurtigt og nemt kan tilføje et oplagt gaveønske direkte fra browseren, hvis du falder over noget, mens du surfer rundt på nettet.

Det er desuden muligt, at oprette flere forskellige ønskesedler. Så du kan sagtens lave flere for dig selv eller for dine børn, kæreste eller andre.

Du kan downloade Ønskeskyen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Hvis du vil læse mere om Ønskeskyen og hvordan du kommer i gang med at bruge den, så kan du gøre det her.

Mere til historien

Du skal selvfølgelig også huske, at sende din ønskeseddel håndskrevet til Julemanden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer