Er datoen for offentliggørelsen af Galaxy S11-serien afsløret?

RYGTE: Ifølge et tweet fra Twitter-brugeren IceUniverse, så er datoen for, hvornår Samsung vil offentliggøre Galaxy S11-serien afsløret. Se datoen her.

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series (Foto: MereMobil.dk)

Hvis vi skal tro de seneste oplysninger fra den ofte pålidelige Twitter-bruger IceUniverse, så vil Samsung afsløre Galaxy S11-serien, og den rygtede klaptelefon, tirsdag den 18. februar 2020. Offentliggørelsen vil foregå ved en event i San Francisco. Det skriver GSMArena.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Det er bestemt ikke utænkeligt, at det uanset hvad bliver deromkring. Samsung annoncerede til sammenligning Galaxy S11-serien og Galaxy Fold ved en event torsdag den 21. februar 2019.

Det eneste der taler imod er dog, at Samsung så vidt jeg huske ikke har lanceret noget på en tirsdag tidligere og ej heller i San Francisco. Det behøver dog ikke betyde, at det ikke kan være rigtigt. Et forsigtigt bud på en lancering kunne også være torsdag den 20. februar 2020.

Der har efterhånden været mange rygter og spekulationer ude om den kommende Galaxy S11-serie og mindst ligeså mange om en eventuel Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy A51 på vej med quad-kamera

Ifølge Mspoweruser.com, så kommer Galaxy S11 i øvrigt med et batteri på 4.500 mAh. Dette er noget af en opgradering fra Galaxy S10-serien. Hvis rygterne holder stik, så er batteriet i Galaxy S11+ på hele 5.000 mAh. Samsung har endnu ikke meldt noget ud om den kommende Galaxy S11-serie.

Det ventes desuden, at Galaxy S11-serien har 120 Hz refresh rate skærme, 12 GB RAM, 512 GB intern hukommelse, samt Snapdragon 865/Exynos 9830 processorer alt afhængig af hvilket marked.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung er klar med nogle officielle udmeldinger om Galaxy S11-serien. Vi er i hvert fald ret spændte på om rygterne holder stik.

Mere til historien

Samsung har startet udrulningen af Android 10 opdateringen til Galaxy S10-serien. I starten af 2020 vil flere andre Samsung-modeller også modtage opdateringen.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram