Den største YouTuber går offline

PewDiePie, den mest populære YouTuber i verden, oplyser at, han går offline i 2020. 102 millioner abonnenter får nu sort skærm.

PewDiePie er verdens største YouTuber (Kilde: PewDiePie MereMobil.dk)
PewDiePie er verdens største YouTuber (Kilde: PewDiePie MereMobil.dk)

Den populære svenske YouTub’er PewDiePie har fortalt, at han vil holde pause fra YouTube i 2020. Det skriver Engadget.com.

PewDiePie har 102 millioner abonnenter på hans YouTube-kanal, hvilket gør han til den mest populære enkeltperson på platformen.

100 millioner følgere! Hvorfor er han så stor?

Det betyder også, at der så er 102 millioner abonnenter, som nu skal finde andre at følge eller finde på noget andet at lave. Skærmen går i hvert fald i sort.

Reklamerne på YouTube bliver længere

PewDiePie, som også har det borgerlige navn Felix Arvid Ulf Kjellberg, har offentliggjort nyheden i en video på YouTube.

Det er uvist, hvor lang pausen i 2020 bliver.

-”Jeg tager en pause fra YouTube næste år. Jeg vil sige det på forhånd, da jeg allerede har besluttet det,” lyder det fra PewDiePie i videoen.

Grunden til pausen er, at PewDiePie føler sig træt.

-”Jeg er træt. Jeg føler mig meget træt. Jeg ved ikke, om I kan fornemme det. Nu ved du, at jeg tidligt næste år vil være væk i et stykke tid. Jeg forklarer det senere, men jeg ville lige give et heads up,” forklarer PewDiePie i videoen.

Det er ikke den største overraskelse, at PewDiePie nu oplyser, at han altså lader skærmen gå i sort en periode og tager en pause. Allerede tilbage i august hintede han om, at han altså ville tage en pause fra YouTube.

Pauser kan betyde subscribers forsvinder

PewDiePie er god for omkring 20 millioner dollars, hvilket svarer til omkring 130 millioner danske kroner. En pause kan betyde, at hans følgere forsvinder og indtægtskilder tører ud.

Videoen, hvor PewDiePie oplyser hans pause, er i skrivende stund set mere end 4,5 millioner gange.

YouTube viser hvor længe du har set videoer

Men en pause kan betyde, at de ellers troværdige subscribers forsvinder. Dette har den danske YouTuber Robin Rasmussen også oplevet, hvilket man i TV 2-serien ”Se mig” også fik indblik i.

I starten af 2019 mistede han en del subscribers efter han havde holdt en pause og ikke udgivet videoer i samme hastighed, som følgerne havde været vant til. Han lavede endda en video efterfølgende, hvor han gik rundt og jagtede subscribers.

Mere til historien

PewDiePie blev i 2013 den største YouTub’er i verden. I 2019 blev han overhalet af det indiske musik- og filmselskab T-Series. Han er dog fortsat den største enkeltperson på YouTube. Om dette varer ved er uvist, men formentlig afhænger det i stor grad af, hvor lang pausen er.

YouTube dropper reklamefrit billigabonnement

YouTube stopper med at tilbyde billigere abonnement uden reklamer.

(mere…)
YouTube: Nyn en sang som du vil søge efter

YouTube tester netop nu en ny måde at søge efter en sang på. Du kan nemlig nynne og finde den sang du søger.

(mere…)
YouTube hæver priserne

Den nye pris afspejler værdien, siger talsperson fra YouTube.

(mere…)
Dårligt nyt hvis du bruger du ad-blocker på YouTube

Nogle brugere med adblockere kan kun se tre videoer, hvis ikke de slår annonceblokeringsværktøjet fra.

(mere…)
YouTube gør det endnu værre for gratis-brugerne

Nu tages endnu et værktøj i brug for at presse YouTube-brugerne til at betale.

(mere…)
Bruger du YouTube gratis? Nu vil Google spænde ben

Det skal ikke være gratis at bruge YouTube. Nogle brugere skal måske snart til lommerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram