YouTube viser hvor længe du har set videoer

KORT NYT: Kom din afhængighed af YouTube til livs. Nu får du overblik over tiden du har brugt videoerne. YouTube foreslår også videopauser.

Google fortalte allerede tilbage ved Google I/O i maj, om deres ”Digital Wellbeing”-indsats. Og en række af disse værktøjer er nu tilgængelige i Android 9 Pie og YouTube applikationen. Det skriver Androidcentral.com.

- Google Assistant på dansk nærmer sig

Noget af det, som "Digital Wellbeing" vil hjælpe dig med er måske velkendte fænomener. Og de fleste kan måske nikke genkendende til, at miste tidsfornemmelsen når man først bliver fanget af endeløse videoer på YouTube.

Og mange ting vil du måske vide - og nogen måske ikke. For nu tilbyder Google at man kan se nogle forskellige oplysninger blandt andet, hvor lang tid man har brugt på at se videoer.

YouTube applikationen foreslår dig også, at tage en pause engang imellem, samt giver dig værktøjer til at minimere antallet af de notifikationer, som du modtager. Det skriver Androidcentral.com.

 - Google hapser flere data om dig end forventet

Du kan få adgang til alt denne statistik på din konto i menuen. Det vises, hvor meget tid du har set i dag på YouTube, i går og de seneste syv dage. Nedenunder denne oversigt kan du finde indstillingerne til, at få påmindelser om at tage en pause.

LÆS OGSÅ: YouTube Music åbner nu i Danmark

Mere til historien

Du kan blive klogere på, hvordan du bruger ”Digital Wellbeing”-værktøjerne i Android Pie ved at læse nærmere på Android Central.

Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

(mere…)
YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram