Reklamerne på YouTube bliver længere

KORT NYT: Kortere med flere afbrydelser af videoerne på YouTube er på vej.

YouTube er guldgrube af tant og fjas samt en masse brugbare tips og musik. Det hele er tilgængelig uden direkte brugerbetaling. Betalingen sker gennem reklamerne.

Inden året er omme, skal vi regne med længere reklamepauser end tidligere. Faktisk bliver de dobbelt så lange. Det skriver Tek.no.

De længere reklamepauser ledsages af færre afbrydelser. Den nye reklamemodel reducerer afbrydelserne med op til 40 procent, forlyder det.

- Her er de bedste smartphones til YouTube

Seerne på YouTube er mere følsomme overfor hyppige korte afbrydelser end færre og længere afbrydelser, viser Googles egne undersøgelser. Der er simpelthen færre brugere, som hopper af undervejs, når denne model benyttes.

Konkret kan det eksempelvis betyde, at der i stedet for fire reklamer før videoen starter og tre afbrydelser undervejes, så vil der være to reklamer før videoen og kun ét break undervejs.

Irriterer reklamerne dig så kan du abonnere på YouTube Premium. Her får du originalt indhold, musik og reklamefrie videoer, men så skal du også betale det.

På stationære og bærbare computere ruller ændringerne ud over de næste uger. På mobilen og smart-tv-platforme sker ændringerne først et stykke ind i 2019.

- Hvor lang tid har du brugt på YouTube?

Mere til historien

YouTube fortsætter med at anvende de såkaldte pre-rolls; reklamer der vises før videoen starter.

Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

(mere…)
YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram