Reklamerne på YouTube bliver længere

32

KORT NYT: Kortere med flere afbrydelser af videoerne på YouTube er på vej.

YouTube er guldgrube af tant og fjas samt en masse brugbare tips og musik. Det hele er tilgængelig uden direkte brugerbetaling. Betalingen sker gennem reklamerne.

Inden året er omme, skal vi regne med længere reklamepauser end tidligere. Faktisk bliver de dobbelt så lange. Det skriver Tek.no.

De længere reklamepauser ledsages af færre afbrydelser. Den nye reklamemodel reducerer afbrydelserne med op til 40 procent, forlyder det.

Her er de bedste smartphones til YouTube

Seerne på YouTube er mere følsomme overfor hyppige korte afbrydelser end færre og længere afbrydelser, viser Googles egne undersøgelser. Der er simpelthen færre brugere, som hopper af undervejs, når denne model benyttes.

Konkret kan det eksempelvis betyde, at der i stedet for fire reklamer før videoen starter og tre afbrydelser undervejes, så vil der være to reklamer før videoen og kun ét break undervejs.

Irriterer reklamerne dig så kan du abonnere på YouTube Premium. Her får du originalt indhold, musik og reklamefrie videoer, men så skal du også betale det.

På stationære og bærbare computere ruller ændringerne ud over de næste uger. På mobilen og smart-tv-platforme sker ændringerne først et stykke ind i 2019.

Hvor lang tid har du brugt på YouTube?

Mere til historien

YouTube fortsætter med at anvende de såkaldte pre-rolls; reklamer der vises før videoen starter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer