Teleselskabet 3 tilbyder nu Dplay Sport

Discovery Networks Danmark har indgået et nyt samarbejde med teleselskabet 3, der giver 3’s kunder muligheden for at vælge Dplay Sport.

Discovery Networks Denmark
Discovery Networks Denmark

Fodbold-fans og sports-entusiaster der har været bange for at miste Discoverys sportskanaler ved årsskiftet kan nu ånde lettet op, hvis de er kunde hos teleselskabet 3 eller tænkt sig at blive det.  

Dermed er Dplay Sport altså blevet en mulighed på listen over tilvalgsmuligheder for 3’s kunder.

Er du til andet end fodbold- og sport, så er der også masser af andet underholdning lige fra reality til krimi med et abonnement på Dplay Sport. Når 3’s kunder vælger at have abonnement på Dplay Sport får de adgang til live-streaming på alle Discoverys 11 kanalaer, samt et bagkatalog af programmer.

Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

Det betyder altså, at der er adgang til blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Discovery Channel og Eurosport 1 og 2.

Gratis prøveperiode og 6 måneders rabat

Fra i dag (18. november red.) og frem til den 31. december kan 3’s kunder, som ikke tidligere har abonneret på Dplay, få 30 dages gratis adgang, samt de næste seks måneder til 99 kroner pr. måned. Efterfølgende er normalprisen 179 kroner om måneden.

-”Vores kunder streamer film, tv og sport i stor stil, både ude, hjemme, direkte på mobilen og via routere og wi-fi-signal. De har vænnet sig til friheden til selv at vælge, hvilke kanaler og programmer de vil bruge deres tid og penge på. Derfor er jeg rigtig glad for samarbejdet med Discovery Networks Danmark omkring Dplay Sport, som giver vores kunder endnu mere godt indhold at vælge imellem, uden at de skal binde sig til særlige mobilabonnementer,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 klar med nye kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Det er muligt for to brugere at streame samtidig og der er ingen binding til abonnementet.

Aftalen kommer på et rigtig godt tidspunkt for Discovery Networks Danmark, da YouSee og Discovery ikke har kunne blive enige om en aftale for 2020.

-”Vi har hele tiden fokus på at lande nye og innovative aftaler, så endnu flere danskere får adgang til vores 11 kanaler og store programunivers. Det er denne nye aftale med 3 et rigtig godt eksempel på. Aftaler som denne er nemlig med til at udbrede kendskabet til Dplay og øger tilgængeligheden til vores streamingtjeneste til endnu flere danskere,” siger Christian Kemp, direktør hos Discovery Networks Danmark.

Mere til historien

Teleselskabet 3 har altid været den “lille spiller” på markedet, men efterhånden går det rigtig godt for selskabet og de forventes, at presse Telia væk fra 3. pladsen i løbet af i år.

Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram