Teleselskabet 3 tilbyder nu Dplay Sport

1

Discovery Networks Danmark har indgået et nyt samarbejde med teleselskabet 3, der giver 3’s kunder muligheden for at vælge Dplay Sport.

Discovery Networks Denmark
Discovery Networks Denmark

Fodbold-fans og sports-entusiaster der har været bange for at miste Discoverys sportskanaler ved årsskiftet kan nu ånde lettet op, hvis de er kunde hos teleselskabet 3 eller tænkt sig at blive det.  

Dermed er Dplay Sport altså blevet en mulighed på listen over tilvalgsmuligheder for 3’s kunder.

Er du til andet end fodbold- og sport, så er der også masser af andet underholdning lige fra reality til krimi med et abonnement på Dplay Sport. Når 3’s kunder vælger at have abonnement på Dplay Sport får de adgang til live-streaming på alle Discoverys 11 kanalaer, samt et bagkatalog af programmer.

Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

Det betyder altså, at der er adgang til blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Discovery Channel og Eurosport 1 og 2.

Gratis prøveperiode og 6 måneders rabat

Fra i dag (18. november red.) og frem til den 31. december kan 3’s kunder, som ikke tidligere har abonneret på Dplay, få 30 dages gratis adgang, samt de næste seks måneder til 99 kroner pr. måned. Efterfølgende er normalprisen 179 kroner om måneden.

-”Vores kunder streamer film, tv og sport i stor stil, både ude, hjemme, direkte på mobilen og via routere og wi-fi-signal. De har vænnet sig til friheden til selv at vælge, hvilke kanaler og programmer de vil bruge deres tid og penge på. Derfor er jeg rigtig glad for samarbejdet med Discovery Networks Danmark omkring Dplay Sport, som giver vores kunder endnu mere godt indhold at vælge imellem, uden at de skal binde sig til særlige mobilabonnementer,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 klar med nye kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Det er muligt for to brugere at streame samtidig og der er ingen binding til abonnementet.

Aftalen kommer på et rigtig godt tidspunkt for Discovery Networks Danmark, da YouSee og Discovery ikke har kunne blive enige om en aftale for 2020.

-”Vi har hele tiden fokus på at lande nye og innovative aftaler, så endnu flere danskere får adgang til vores 11 kanaler og store programunivers. Det er denne nye aftale med 3 et rigtig godt eksempel på. Aftaler som denne er nemlig med til at udbrede kendskabet til Dplay og øger tilgængeligheden til vores streamingtjeneste til endnu flere danskere,” siger Christian Kemp, direktør hos Discovery Networks Danmark.

Mere til historien

Teleselskabet 3 har altid været den “lille spiller” på markedet, men efterhånden går det rigtig godt for selskabet og de forventes, at presse Telia væk fra 3. pladsen i løbet af i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer