OnePlus og YouSee er klar med eSportsliga

1

Bag en ny dansk e-sportsliga står OnePlus og YouSee. Nu skal e-sport på mobilen nemlig styrkes.

OnePlus 7T (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T (Foto: OnePlus)

OnePlus Mobil Ligaen, det er en ny dansk e-sportsliga, som OnePlus og YouSee står bag. Formålet er at styrke e-sport på mobilen.

Den nye e-sportsliga præsenteres i denne weekend til den store gamer-messe NPF i Fredericia, hvor op mod 5.000 personer forventes at deltage.

OnePlus Mobil Ligaen startes med spillet PUBG og målet er at finde den bedste mobil-gamer i dette spil.

OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition endelig officiel

Opbakningen til at få gang i esport på mobilen er stor hos OnePlus.

-”Vores community har altid haft en særlig interesse for gaming og e-sport, så vi er rigtig glade for at kunne præsentere den nye liga. I takt med den teknologiske udvikling, hvor skærmene bliver større, skarpere og mere levende, er det helt naturligt, at e-sport også rykker over på mobilen,” lyder det fra Marie Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus. 

Tidligere på ugen lancerede OnePlus deres nye OnePlus 7T-serie, som kommer med 90Hz-skærme. Det betyder kort og godt, at skærmen opdateres 90 gange i sekundet. Det giver en flydende skærmoplevelse, der er særlig vigtig ved krævende spil.

YouSee eSportsligaen er også glad for tilfreds for samarbejdet, der skal være med til at udbrede e-sporten til danske mobilbrugere.

-“Mange af vores spillere er jo også mobilbrugere, der nu kan tage e-sporten med sig på farten og spille hvor som helst, når som helst. Samtidig er PUBG utroligt populært og tilgængeligt, og vi forventer at PUBG-ligaen bliver en stor succes,” siger Niels Thornberg, direktør og liga-ansvarlig i YouSee eSportligaen.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Kort om turneringen

OnePlus Mobil Ligaen består af to events og fire online turneringer, og det hele kulminerer til DM i maj 2020. I weekenden bliver turneringen skudt i gang på gamer-messen NPF i Fredericia, hvor de op mod 5.000 deltagere dyster mod hinanden. 

Her får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med PUBG i single-player, og deltageren med den største highscore (antal kills) vinder en OnePlus smartphone og kvalificerer sig direkte til DM-finalen i maj 2020.

OnePlus 7T Pro – dansk pris og tilgængelighed

Vinderen, der sikrer sig en direkte plads til DM, kåres søndag den 13. oktober ved NPF i Fredericia. 

Mere til historien

Er man ikke gamer, så kan man nok “nøjes” med den nye OnePlus 7T. Men gamere derimod vil måske have glæde af den ekstra hukommelsesplads og RAM, som der er i Pro-modellerne. Den almindelige version af OnePlus 7T er også billigere end Pro-modellerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer