Ny lavpris-iPhone er klar i 2020

RYGTE: Apple arbejder på ny billig iPhone. Ifølge rygterne vil den blive lanceret i starten af 2020. iPhone 6-ejerne skulle være målgruppen.

Ifølge den anerkendte analytiker, Ming-Chi Kuo, så arbejder Apple på en lancering af en lavpris-iPhone. Det skriver MacRumors.

En rapport fra TF International Securities fortæller, at den kommende iPhone vil minde om iPhone 8.

Specifikationerne vil blandt andet være 3 GB LPDDR4X RAM og A13-chippen, der i øjeblikket er den nyeste chip fra Apple.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

iPhone SE 2 ventes at blive populær med sin størrelse og pris. Det anslås af TF International Securities, at der vil blive solgt mellem 30 og 40 millioner enheder i 2020.

Målgruppen vil, ifølge Kuo, særligt være iPhone 6 og iPhone 6 Plus brugere. Disse brugere har måske ikke brug for stor kamerateknologi og Face ID.

Det ventes derfor, at iPhone SE 2 holder sig til Touch ID. Touch ID er ellers ved at blive udfaset hvor kun iPhone 8 er tilbage i sortimentet.

Kameraet bliver derfor heller ikke stort på en eventuelt iPhone SE 2. Ifølge Kuo vil der nemlig kun sidde et enkelt kamera på bagsiden.

Ny iOS-beta bekræfter vedholdende rygte om AirPods

Vi har tidligere skrevet om rygterne om en kommende iPhone SE 2. Her kom det også frem, at den vil komme med en lagringsplads på 128 gigabyte.

Skærmen vil være af LCD-typen på 4,7 tommer, mens prisen er ukendt.

Da iPhone SE blev lanceret, kom den med en pris på 399 dollars, så det er muligvis i omegnen af dette.

Mere til historien

Tilbage i september lancerede Apple tre nye topmodeller; iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max. Vi har tidligere beskrevet forskellen på netop disse tre modeller.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram