Ny lavpris-iPhone er klar i 2020

3

RYGTE: Apple arbejder på ny billig iPhone. Ifølge rygterne vil den blive lanceret i starten af 2020. iPhone 6-ejerne skulle være målgruppen.

Ifølge den anerkendte analytiker, Ming-Chi Kuo, så arbejder Apple på en lancering af en lavpris-iPhone. Det skriver MacRumors.

En rapport fra TF International Securities fortæller, at den kommende iPhone vil minde om iPhone 8.

Specifikationerne vil blandt andet være 3 GB LPDDR4X RAM og A13-chippen, der i øjeblikket er den nyeste chip fra Apple.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

iPhone SE 2 ventes at blive populær med sin størrelse og pris. Det anslås af TF International Securities, at der vil blive solgt mellem 30 og 40 millioner enheder i 2020.

Målgruppen vil, ifølge Kuo, særligt være iPhone 6 og iPhone 6 Plus brugere. Disse brugere har måske ikke brug for stor kamerateknologi og Face ID.

Det ventes derfor, at iPhone SE 2 holder sig til Touch ID. Touch ID er ellers ved at blive udfaset hvor kun iPhone 8 er tilbage i sortimentet.

Kameraet bliver derfor heller ikke stort på en eventuelt iPhone SE 2. Ifølge Kuo vil der nemlig kun sidde et enkelt kamera på bagsiden.

Ny iOS-beta bekræfter vedholdende rygte om AirPods

Vi har tidligere skrevet om rygterne om en kommende iPhone SE 2. Her kom det også frem, at den vil komme med en lagringsplads på 128 gigabyte.

Skærmen vil være af LCD-typen på 4,7 tommer, mens prisen er ukendt.

Da iPhone SE blev lanceret, kom den med en pris på 399 dollars, så det er muligvis i omegnen af dette.

Mere til historien

Tilbage i september lancerede Apple tre nye topmodeller; iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max. Vi har tidligere beskrevet forskellen på netop disse tre modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer