Nest Mini er den nye version af Google Home Mini

2

En række nye produkter er annonceret på Made By Google-eventen. Et af dem vi får i Danmark, er Nest Mini, der er en ny version af Google Home Mini.

Nest Mini (Foto: Google)
Nest Mini (Foto: Google)

Google har afholdt en lancerings-event, hvor de blandt andet afslørede de meget spændende smartphones Pixel 4 og Pixel 4 XL, som vi desværre ikke skal forvente at se på det danske marked.

Googles fede Pixel 4 smartphone går uden om Danmark

Et af de produkter, der blev offentliggjort i går, og vi får til Danmark, er den nye generation af smarthøjttaleren Home Mini. I den nye version er det ikke kun hardwaren, som er ændret. Det er navnet også. Google Home Mini skifter nu navn til Nest Mini

Den nye Nest Mini er på hylderne i de danske butikker allerede tirsdag den 22. oktober 2019. Den bliver tilgængelig i to forskellige farver.

Det er ved første øjekast også svært at se forskel på Google Home Mini, som vi kender i dag, og den nye Nest Mini. Den har nemlig samme størrelse og kommer i samme farver. Men indmaden har fået en opgradering.

Gratis YouTube Music på Google Home

Nest Mini (Foto: Google)
Nest Mini (Foto: Google)

I Nest Mini er der blandt andet skruet ekstra op for lyden, bassen er blevet dobbelt så kraftig som i Google Home Mini, mere naturtro lyd og flere nuancer end forgængeren. Dette giver en bedre musikoplevelse, når Nest Mini bruges som højttaler.

Der er også forbedringer, når det kommer til Nest Mini’s evne til at høre, hvad der bliver sagt i støjende omgivelser. Desuden er der indbygget en dynamisk tilpasning af volumen, som gør at Nest Mini automatisk justerer, hvor højt den svarer, alt afhængig af baggrundsstøjen i rummet.

Nest Mini kommer i handlen hos Elgiganten, Power, Salling Group, Hifiklubben, Bauhaus og ProShop til en vejledende pris på 449 kroner.

Mere til historien

Hvis du vil blive klogere på, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk, så kan du høre vores podcast episode 54.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer