Nest Mini er den nye version af Google Home Mini

En række nye produkter er annonceret på Made By Google-eventen. Et af dem vi får i Danmark, er Nest Mini, der er en ny version af Google Home Mini.

Nest Mini (Foto: Google)
Nest Mini (Foto: Google)

Google har afholdt en lancerings-event, hvor de blandt andet afslørede de meget spændende smartphones Pixel 4 og Pixel 4 XL, som vi desværre ikke skal forvente at se på det danske marked.

Googles fede Pixel 4 smartphone går uden om Danmark

Et af de produkter, der blev offentliggjort i går, og vi får til Danmark, er den nye generation af smarthøjttaleren Home Mini. I den nye version er det ikke kun hardwaren, som er ændret. Det er navnet også. Google Home Mini skifter nu navn til Nest Mini

Den nye Nest Mini er på hylderne i de danske butikker allerede tirsdag den 22. oktober 2019. Den bliver tilgængelig i to forskellige farver.

Det er ved første øjekast også svært at se forskel på Google Home Mini, som vi kender i dag, og den nye Nest Mini. Den har nemlig samme størrelse og kommer i samme farver. Men indmaden har fået en opgradering.

Gratis YouTube Music på Google Home

Nest Mini (Foto: Google)
Nest Mini (Foto: Google)

I Nest Mini er der blandt andet skruet ekstra op for lyden, bassen er blevet dobbelt så kraftig som i Google Home Mini, mere naturtro lyd og flere nuancer end forgængeren. Dette giver en bedre musikoplevelse, når Nest Mini bruges som højttaler.

Der er også forbedringer, når det kommer til Nest Mini’s evne til at høre, hvad der bliver sagt i støjende omgivelser. Desuden er der indbygget en dynamisk tilpasning af volumen, som gør at Nest Mini automatisk justerer, hvor højt den svarer, alt afhængig af baggrundsstøjen i rummet.

Nest Mini kommer i handlen hos Elgiganten, Power, Salling Group, Hifiklubben, Bauhaus og ProShop til en vejledende pris på 449 kroner.

Mere til historien

Hvis du vil blive klogere på, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk, så kan du høre vores podcast episode 54.

Google er på vej med AI-opgraderet assistent

Dansk eks-statsminister advarer mod for kraftige restriktioner på udviklingen af kunstig intelligens.

(mere…)
Sonos arbejder på egen stemmeassistent

I fremtiden kan du måske ende med at sige ”Hey Sonos” i stedet for ”Hey Google”. Rygterne svirrer om, at Sonos arbejder på egen stemmeassistent.

(mere…)
Google overvejer at droppe ”Hey Google”

Så snart du går ind i rummet, er Google Assistant klar til en kommando. Sådan fungerer en ny intern software, der er sluppet ud fra udviklingsteamet.

(mere…)
Nest Audio test | lyder godt – men er ikke på Sonos-niveau

TEST: Google Nest Audio leverer bedre lydkvalitet end hidtil set fra Google. Min Nest Audio test konkluderer, at Nest Audio ikke er for Hi-Fi-entusiaster.

(mere…)
Google kan nu læse artiklerne højt

Google-appen til iOS kan nu læse artikler højt på dansk.

(mere…)
Google vil presse Bixby ud af Samsungs telefoner

Google forhandler angiveligt med Samsung om at promovere Google Play Store fremfor Samsungs egen appbutik og tjenester. Det kan presse Bixby ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram