Googles fede Pixel 4 smartphone går uden om Danmark

261

Googles smartphones Pixel 4 og Pixel 4 XL er rigtig fede. Desværre får vi endnu engang en lang næse i Danmark, da Pixel ikke sælges her. Øv. Øv!

Pixel 4
Pixel 4 (Foto: Google)

Google har lanceret en rigtig fed smartphone. Ja faktisk to!

Pixel 4 kommer i to udgaver, hvor de fysiske størrelser er forskellene. Ydelsen og mulighederne er ens.

Kameraet er et af Googles største salgsargumenter. Endnu engang ser vi en producent, der lover, at netop deres kamera er det bedste. Generelt har Google faktisk haft succes med kameraerne på de seneste Pixel-smartphones, så deres rosende ord har nok en del på sig.

Skærmen kommer med 90 Hz teknologi, men i stedet for at brøle afsted på 90 Hz hele tiden, hvilket koster batteri, så justerer Pixel 4 opdateringsfrekvensen intelligent. Den kører således kun 90 Hz, når det er nødvendigt.

Betjen Pixel 4 uden at røre

En anden nyhed er radar-sensoren kaldet Motion Sense. Her kan du skippe sange i musikafspilleren eller sætte alarmen på snooze, uden at røre telefonen. Sensoren kan registrere bevægelser, selvom det er helt mørkt i rummet.

Det er endnu for tidligt at konkludere på Motion Sense, og mulighederne i den virkelige verden, men nu introducerer Google i hvert fald en sensor, der åbner for en række nye muligheder. Det bliver interessant om sensoren finder vej til andre telefoner fremadrettet.

Vi har tidligere set betjening af telefoner med håndbevægelser, men det er ikke tidligere slået igennem.

Lydoptageren skriver det hele ned

Pixel 4
Google Pixel 4 (Foto: Google)

Google introducerer også en ny memo-optager, der indeholder intelligent teknologi. Lydoptagelserne kan automatisk transskriberes til tekst, uden at der sendes data ud på nettet. Det virker ret fedt.

Pixel 4 kommer med 5.7 tommer skærm, mens Pixel 4 XL har 6.3 tommer skærm, der er beskyttet af Gorilla Glass 5.

Processoren, der kører hele herligheden, er Qualcomm Snapdragon 855 samt 6 GB RAM. Begge modeller fås med enten 64 eller 128 GB lagerplads.

Ligesom hos Apple benyttes dual-SIM via ét fysisk Nano SIM-kort og ét eSIM.

Telefonerne er født med Android 10 og Google lover opdateringer i tre år. Det er regnet fra den dato, hvor telefonerne første gang bliver tilgængelige i Googles onlinebutik i USA.

Pixel 4 og 4 XL kommer i farverne Just Black, Clearly White og Oh So Orange. Priserne starter fra 799 dollars på Pixel 4 og 899 dollars på Pixel 4 XL.

Google sender ikke Pixel 4 og Pixel 4 XL på markedet i Danmark, men salget starter den 24. oktober 2019 i USA.

Ifølge Google kommer Pixel 4 og Pixel 4 XL på markedet i Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Singapore, Spanien, Taiwan, Storbritannien og USA.

Dermed bliver det endnu engang via mobilforhandlere, som parallelimporterer telefonerne eller ved en tur over den tyske grænse, at du kan erhverve dig Google Pixel 4-telefonerne.

Hent Google Pixel i Flensburg

Du kan savle mere om Google Pixel 4-telefonerne på Googles amerikanske shop.

Pixel 4 promovideo

Mere til historien

Google opdaterer Google Assistant og kommer i den forbindelse til at fokusere på, at lade Google Assistant håndtere flere og flere forespørgsler direkte på enhederne, uden der sendes data ud på nettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
261 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer