Gratis YouTube Music på Google Home

Sådan afspiller du gratis musik på din Google Home eller Home Mini.

Googles musiktjeneste, YouTube Music, giver adgang til en gratis version. Hvis du har en Google Home eller Google Home Mini, kan du bede om at få afspillet genrer af musik. Det kunne eksempelvis være en musikliste med pop- eller rockmusik.

Musikken afbrydes ind i mellem af reklamer.

Den gratis omgang gælder kun for genrer, stemninger og musikstile. Du kan ikke afspille specifikke albums eller sange med mindre du betaler for det.

Afspilningen kan startes med: ”Hey Google. Afspil popmusik fra YouTube Musik”. Det kræver, at YouTube Musik er sat op i indstillinger i Google Home-appen.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Det skal siges, at det ikke kun er på Google Home-enhederne, at du kan bruge YouTube Musik gratis. Via appen på Android eller iOS kan der også afspilles en del musik uden abonnement - hvis du siger ja til reklamerne.

Med YouTube Musik, og den tidligere tjeneste Google Play Musik, er Google gået ind i et hårdt marked, der domineres af Spotify og Apple Music.

Ifølge de seneste tal er Apple Music nu en anelse større end Spotify i USA. Ifølge Reuters taler vi om 28 mod 26 millioner betalende brugere. Spotify er dog klart størst når de gratisterne tælles med - samt når vi ser på hele markedet.

Google dropper Chromecast Audio

Mere til historien

Google Home og Home Mini kan også benyttes til Spotify, mens Apple Music endnu ikke har fundet vej til Googles smartspeaker.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram