Gratis YouTube Music på Google Home

18

Sådan afspiller du gratis musik på din Google Home eller Home Mini.

Googles musiktjeneste, YouTube Music, giver adgang til en gratis version. Hvis du har en Google Home eller Google Home Mini, kan du bede om at få afspillet genrer af musik. Det kunne eksempelvis være en musikliste med pop- eller rockmusik.

Musikken afbrydes ind i mellem af reklamer.

Den gratis omgang gælder kun for genrer, stemninger og musikstile. Du kan ikke afspille specifikke albums eller sange med mindre du betaler for det.

Afspilningen kan startes med: ”Hey Google. Afspil popmusik fra YouTube Musik”. Det kræver, at YouTube Musik er sat op i indstillinger i Google Home-appen.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Det skal siges, at det ikke kun er på Google Home-enhederne, at du kan bruge YouTube Musik gratis. Via appen på Android eller iOS kan der også afspilles en del musik uden abonnement – hvis du siger ja til reklamerne.

Med YouTube Musik, og den tidligere tjeneste Google Play Musik, er Google gået ind i et hårdt marked, der domineres af Spotify og Apple Music.

Ifølge de seneste tal er Apple Music nu en anelse større end Spotify i USA. Ifølge Reuters taler vi om 28 mod 26 millioner betalende brugere. Spotify er dog klart størst når de gratisterne tælles med – samt når vi ser på hele markedet.

Google dropper Chromecast Audio

Mere til historien

Google Home og Home Mini kan også benyttes til Spotify, mens Apple Music endnu ikke har fundet vej til Googles smartspeaker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer