Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro på vej til Europa

3

Nu forlyder det, at Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lander i handlen i midten af november i europæiske butikker. Måske også Danmark?

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro (Foto: Huawei)

Lanceringen af Huaweis Mate-serie er anderledes i år, end den har været de foregående år. Mate 30-serien kommer nemlig, som vi tidligere har skrevet, uden Google Mobile Services (GMS). Derfor er Mate 30 og Mate 30 Pro også på nuværende tidspunkt ikke tilgængelige i Europa.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Det var også først et nej til, at den ville blive lanceret i Danmark for derefter at melde ud den kom alligevel.

Kovendig! Huawei topmodel kommer alligevel til Danmark

Nu forlyder det altså, at Mate 30 og Mate 30 Pro vil blive tilgængelige i Europa fra fredag den 15. november 2019. Det skriver GSMArena.com.

Tilbage i slutningen af september oplyste Huawei Danmark til MereMobil.dk, at de i oktober vil fortælle mere om deres planer for Mate 30 Pro.

Dengang var meldingen, at den vil kunne købes i Danmark på et senere tidspunkt. Det kan derfor måske betyde, at vi inden længe får den i handlen. Huawei Danmark har dog ikke meldt noget officielt ud endnu.

Når Huawei Mate 30 Pro kommer på det danske marked, så vil det være uden Google Mobile Services. Dermed skal apps blandt andet hentes i Huaweis eget AppGallery. Den manglede adgang til app, kan blive problemet i forhold til, om Huawei vil sælge mange eksemplarer i Europa. Salget går i Kina ganske fornuftigt.

Huawei har solgt over 1 million Mate 30-telefoner

Huawei oplyste tidligere, at Mate 30 Pro ville få en vejledende pris på omkring 7.500 danske kroner.

MereMobil.dk venter spændt på, at Huawei Danmark melder noget ud omkring salgsstarten, samt hvor den vil blive forhandlet.

Mere til historien

Det er uvist, hvad der sker i sagen mellem USA og Kina. Indtil videre ventes det, at vi bliver klogere i midten af november.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer