Apple er på vej med AirPods Pro

5

RYGTE: Der har længe været rygter om, at Apple var på vej med en ny version af AirPods. Nu forlyder det, at Apple i nær fremtid vil annoncere AirPods Pro.

Der har længe floreret rygter og spekulationer om, at Apple arbejdede på en ny generation af de trådløse øretelefoner, AirPods. Apple har ikke selv meldt noget ud, men dog fået afsløret informationer blandt andet i noget softwarekode. Senest har der været lidt i koden på betaversionen af iOS 13.2.

Ny iOS-beta bekræfter vedholdende rygte om AirPods

Nu er China Economic Daily kommet i besiddelse af nye oplysninger, der går på, at den nye generation af AirPods vil blive annonceret i oktober. Kilden oplyser også, at de får ”Pro”efternavnet og altså dermed vil blive kaldt AirPods Pro. Det skriver Tek.no.

De nye AirPods vil, ifølge Tek.no, komme i et nyt metaldesign og ørepropperne vil gå ind i ørerne, hvor de AirPods vi kender i dag placeres i øregangen. Derudover vil de være støjdæmpende og den amerikanske pris skulle eftersigende være på 260 dollars, hvilket er 60 dollars over de nuværende. Dermed ser det ud til, at de får en rigtig høj pris.

AirPods sælger bedst af alle true wireless headsets

Lækket billede der måske afslører en prototype af Apple AirPods Pro (Kilde: Tek.no / Slashleaks)
Lækket billede der måske afslører en prototype af Apple AirPods Pro (Kilde: Tek.no / Slashleaks)

Er billedet af prototypen lig med det produkt, der vil blive lanceret, så kommer der ikke alene et nyt sæt AirPods, men også et nyt etui.

Tror du, at Apple lancerer en ny generation af AirPods i nær fremtid?

Ønsker du et billigere alternativ til AirPods, så kig på Motorolas bud VerveBuds 500. Du kan finde de dagsaktuelle priser på AirPods på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Holder rygterne stik, så vil Apple altså kunne nå at sende AirPods Pro i butikkerne inden den vigtige julehandel. Det kan både betyde, at der sælges nogle af de nye men også at de nuværende AirPods bliver sat ned og dermed et hit igen i år på Black Friday, samt til julehandlen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer