Sådan følger du iPhone 11-eventen i aften

9

Bliv klogere på, hvor og hvordan du følger med i Apples store iPhone-event i aften, hvor det ventes de afslører ”iPhone 11” eller ”iPhone Pro”.

Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019
Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019

Apple er i aften klar med deres store iPhone-event for 2019. Eventen finder sted i Steve Jobs Theater, der er placeret på hovedkontoret Apple Park i Cupertino.

Eventen livestreames igen i år. Du kan se med fra din Mac- eller Windows- computer, iPhone, iPad eller Apple TV.

Du finder et link til livestreamen på Apples officielle hjemmeside, hvor du desuden også kan gense tidligere events fra 2019 og 2018.

Apple livestreamer for første gang også eventen live på YouTube.

Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

Vi forventer, at Apple i aften afslører tre nye iPhone-modeller. Navngivningen er der tvivl om på rygtebørsen. Alt fra iPhone 11 til iPhone Pro nævnes. Det ventes ikke, at dette års iPhones understøtter 5G-netværk. Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at alle modellerne i 2020 vil komme med 5G.

Derudover går der også rygter om, at Apple igen i år er klar med et nyt Apple Watch. Mere sikkert er det, at vi får datoen på, hvornår Apple frigiver de endelige store softwareopdateringer til iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og macOS.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

iPadOS er første version og det bliver derfor rigtigt spændende at se, hvordan der bliver taget imod denne og om de “almindelige” forbrugere opdager, at iPads ikke længere har iOS som styresystem.

Her er de 10 største nyheder i iPadOS

Du kan se, hvilke enheder der kan opdateres til iOS 13 og iPadOS her.

På MereMobil.dk skriver vi artikler hele aftenen hvor der samles op på nyhederne, så du til slut på aftenen har det fulde overblik. Det bliver en ordentlig omgang.

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at dette års iPhones får Apple-logoet flyttet og iPhone-brandingen udgår. Tror du, at disse rygter holder stik? Skriv gerne hvad du forventer, at Apple lancerer i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer