Apple-logoet sidder nyt sted på nye iPhones

61

Dette års iPhone-modeller kommer med Apple-logoet centreret på bagsiden, hvilket er anderledes end tidligere. Sådan lyder de seneste rygter.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr – hvor iPhone-brandingen fortsat er i bunden og Apple-logo lidt længere oppe end det angiveligt vil være på de kommende modeller (Foto: Apple)

Hvis de seneste rygter holder stik, så vil Apple-logoet være placeret anderledes end på tidligere iPhone-modeller. Det skriver Bloomberg.

Apple-logoet vil være centeret i midten på bagsiden af dette års iPhone-modeller. Det er blandt andet for at gøre det nemmere for brugerne at vide, hvor de kan placere Apple Watch og AirPods, hvis de skal lade op via bagsiden på iPhone-modellen.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Det stemmer også overens med, at det tidligere har været rygtet at de kommende iPhone-modeller ville komme uden iPhone-brandingen på bagsiden. Og med de nye rygter om et centreret Apple-logo giver det hele endnu mere mening.

iPhone 2019 får ikke ‘iPhone’ på bagsiden

Tror du, at dette års iPhone-modeller kommer uden iPhone-brandingen og hvis ja, tror du så det skyldes et kommende navneskift eller blot designændring? Skriv gerne, hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Du kan følge med i Apples nyheder på MereMobil.dk i morgen aften. Vi vil løbende holde dig opdateret på alle nyhederne. Det er muligt at se eventen live også, da den livestreames både på YouTube og på Apples egen hjemmeside.

Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

Mere til historien

Har du en ældre iPhone-model vil du måske ikke kunne opdaterer til iOS 13. Du kan se, hvilke tidligere iPhone-modeller iOS 13 ikke kommer til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer