Apple-logoet sidder nyt sted på nye iPhones

Dette års iPhone-modeller kommer med Apple-logoet centreret på bagsiden, hvilket er anderledes end tidligere. Sådan lyder de seneste rygter.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr - hvor iPhone-brandingen fortsat er i bunden og Apple-logo lidt længere oppe end det angiveligt vil være på de kommende modeller (Foto: Apple)

Hvis de seneste rygter holder stik, så vil Apple-logoet være placeret anderledes end på tidligere iPhone-modeller. Det skriver Bloomberg.

Apple-logoet vil være centeret i midten på bagsiden af dette års iPhone-modeller. Det er blandt andet for at gøre det nemmere for brugerne at vide, hvor de kan placere Apple Watch og AirPods, hvis de skal lade op via bagsiden på iPhone-modellen.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Det stemmer også overens med, at det tidligere har været rygtet at de kommende iPhone-modeller ville komme uden iPhone-brandingen på bagsiden. Og med de nye rygter om et centreret Apple-logo giver det hele endnu mere mening.

iPhone 2019 får ikke ‘iPhone’ på bagsiden

Tror du, at dette års iPhone-modeller kommer uden iPhone-brandingen og hvis ja, tror du så det skyldes et kommende navneskift eller blot designændring? Skriv gerne, hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Du kan følge med i Apples nyheder på MereMobil.dk i morgen aften. Vi vil løbende holde dig opdateret på alle nyhederne. Det er muligt at se eventen live også, da den livestreames både på YouTube og på Apples egen hjemmeside.

Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

Mere til historien

Har du en ældre iPhone-model vil du måske ikke kunne opdaterer til iOS 13. Du kan se, hvilke tidligere iPhone-modeller iOS 13 ikke kommer til.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram