Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

4

Apple vil for første gang livestreame det kommende iPhone-event på YouTube, hvilket betyder du kan se med flere forskellige steder.

Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019
Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019

For første gang nogensinde vil Apple livestreame tirsdagens iPhone-event på YouTube. Det er kommet frem ved, at Apple har afsløret linket til streamen.

Det er ikke unormalt, at eventen kan ses på YouTube, men tidligere har det først været efter eventen at en video er blevet uploadet. I år er det altså derfor første gang, at Apple benytter YouTube til livestream.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Apple gør det muligt for YouTube-brugere, at få sat en reminder og de efterfølgende kan få en notifikation, når eventen begynder.

Eventen finder sted i Steve Jobs Theater, der er beliggende på det store Apple Campus.

Apple gør iPhone-topmodel til iPhone Pro

Foruden YouTube bliver eventen også livestreamet på Apple TV via Event applikationen, samt på Apple enheder eller via linket på deres hjemmeside.

Det ventes, at Apple annoncerer nye iPhone-modeller, nye Apple Watch og måske noget andet hardware. Samt melder ud hvornår iOS 13 frigives til offentligheden

Dette præsenterer Apple til iPhone-event

Eventen begynder klokken 19.00 dansk tid tirsdag den 10. september 2019. MereMobil.dk holder dig opdateret på aftenens nyheder.

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at iPhone-navnet ikke længere vil være synlige på bagsiden. Spekulationerne går derfor på om Apple er i gang med en navneændring på sigt, så det måske fremadrettet bliver Apple Phone eller lignenede – præcis som Apple Watch, Apple TV m.m.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer