Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

Apple vil for første gang livestreame det kommende iPhone-event på YouTube, hvilket betyder du kan se med flere forskellige steder.

Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019
Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019

For første gang nogensinde vil Apple livestreame tirsdagens iPhone-event på YouTube. Det er kommet frem ved, at Apple har afsløret linket til streamen.

Det er ikke unormalt, at eventen kan ses på YouTube, men tidligere har det først været efter eventen at en video er blevet uploadet. I år er det altså derfor første gang, at Apple benytter YouTube til livestream.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Apple gør det muligt for YouTube-brugere, at få sat en reminder og de efterfølgende kan få en notifikation, når eventen begynder.

Eventen finder sted i Steve Jobs Theater, der er beliggende på det store Apple Campus.

Apple gør iPhone-topmodel til iPhone Pro

Foruden YouTube bliver eventen også livestreamet på Apple TV via Event applikationen, samt på Apple enheder eller via linket på deres hjemmeside.

Det ventes, at Apple annoncerer nye iPhone-modeller, nye Apple Watch og måske noget andet hardware. Samt melder ud hvornår iOS 13 frigives til offentligheden

Dette præsenterer Apple til iPhone-event

Eventen begynder klokken 19.00 dansk tid tirsdag den 10. september 2019. MereMobil.dk holder dig opdateret på aftenens nyheder.

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at iPhone-navnet ikke længere vil være synlige på bagsiden. Spekulationerne går derfor på om Apple er i gang med en navneændring på sigt, så det måske fremadrettet bliver Apple Phone eller lignenede - præcis som Apple Watch, Apple TV m.m.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram