Apple Live-streamer iPhone-event på YouTube

Apple vil for første gang livestreame det kommende iPhone-event på YouTube, hvilket betyder du kan se med flere forskellige steder.

Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019
Apple iPhone event tirsdag den 10. september 2019

For første gang nogensinde vil Apple livestreame tirsdagens iPhone-event på YouTube. Det er kommet frem ved, at Apple har afsløret linket til streamen.

Det er ikke unormalt, at eventen kan ses på YouTube, men tidligere har det først været efter eventen at en video er blevet uploadet. I år er det altså derfor første gang, at Apple benytter YouTube til livestream.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Apple gør det muligt for YouTube-brugere, at få sat en reminder og de efterfølgende kan få en notifikation, når eventen begynder.

Eventen finder sted i Steve Jobs Theater, der er beliggende på det store Apple Campus.

Apple gør iPhone-topmodel til iPhone Pro

Foruden YouTube bliver eventen også livestreamet på Apple TV via Event applikationen, samt på Apple enheder eller via linket på deres hjemmeside.

Det ventes, at Apple annoncerer nye iPhone-modeller, nye Apple Watch og måske noget andet hardware. Samt melder ud hvornår iOS 13 frigives til offentligheden

Dette præsenterer Apple til iPhone-event

Eventen begynder klokken 19.00 dansk tid tirsdag den 10. september 2019. MereMobil.dk holder dig opdateret på aftenens nyheder.

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at iPhone-navnet ikke længere vil være synlige på bagsiden. Spekulationerne går derfor på om Apple er i gang med en navneændring på sigt, så det måske fremadrettet bliver Apple Phone eller lignenede – præcis som Apple Watch, Apple TV m.m.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram