Sådan følger du Huawei Mate 30-eventen

KORT NYT: Huawei har inviteret verdenspressen med til München, hvor de vil afsløre den længe ventede Mate 30-serie. Du kan følge livestreamen.

Huawei afholder i eftermiddag event, hvor det ventes de vil annoncere Mate 30 og Mate 30 Pro. Du kan følge med hjemme fra stuen. Huawei livestreamer direkte fra eventen på deres YouTube-kanal.

Dermed kan du altså følge med i eventen og føle du næsten er tilstede i salen.

Forventningerne til Mate 30-serien har været rigtig store, men forventningerne er måske faldet lidt for danske mobilkøbere, da rygterne går på, at Huawei Mate 30, kommer uden Google Services. Dette er ikke bekræftet, men kan altså måske ende med at være dagens største nyhed.

Kæmpe læk forud for Huawei Mate 30-event

Derudover holder vi på MereMobil.dk dig opdateret på alle nyhederne. Vi vil løbende informere omkring præsentationerne og de produkter, som er aktuelle for det danske marked.

Eventen finder sted i eftermiddag klokken 14.00 dansk tid.

P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Husk MereMobil.dk holder dig opdateret og du kan løbende følge med i de seneste nyheder.

Mere til historien

Tror du, at Huawei Mate 30-serien kommer uden Google Services? Hvis ja, har det så en betydning for om du vil købe produktet?

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram