Kæmpe læk forud for Huawei Mate 30-event

13

Huawei holder stort Mate 30-event denne uge. Men er alle hemmelighederne til Huawei’s store event ude? Se de seneste lækkede oplysninger og billeder her.

Det kunne tyde på, at det er begrænset hvad Huawei kan overraske med i forbindelse af deres Mate 30-lancering i morgen.

Billeder af Huawei Mate 30 (Kilde: Weibo/Engadget)
Billeder af Huawei Mate 30 (Kilde: Weibo/Engadget)

Billeder af telefon-serien er afsløret, men det er ikke alt. For Huawei har angiveligt et nyt smartwatch, nyt fitnessarmbånd, TV og det ventes MediaPad M6 vil blive tilgængelig på flere markeder. Det er hjemmesiden Android Headlines, der står bag nogle af de lækkede billeder. Det skriver Engadget.com.

I hvert fald er der nu oplysninger ude om Huawei Watch GT 2, hvilket også tidligere har været rygtet.

Huawei på vej med nyt smartwatch – Watch GT 2

Det ser ud til Huawei Watch GT 2 kommer i fire forskellige farver og to størrelser. Henholdsvis 42mm med 1,2 tommer AMOLED-skærm og et på 46mm med en 1,39 tommer AMOLED-skærm.

MediaPad M6 blev annonceret tilbage i juni, men med begrænset tilgængelighed. Derfor ventes det, at den vil blive gjort tilgængeligt på nye markeder.

Noget af det, som er mest spændende, er om Huawei vil have Android 10 som styresystem med Google Services på de nye Mate 30-telefoner. Ligesom priser og tilgængelighed på de forskellige produkter er spændende.

Huaweis Mate-topmodel kommer uden Google

MereMobil.dk dækker eventen og nyhederne fra Huawei. Glæder du dig til Huawei’s store Mate-event? Skriv gerne hvad du forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei har tidligere selv frigivet teaservideoer for den kommende Mate-serie. Du kan se disse videoer her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer