Huawei klar med to teaser-videoer for Mate 30

1

Huawei har netop postet to nye teaser-videoer for de kommende Mate 30-telefoner. Dog er der fortsat ingen officielle udmeldinger omkring telefonerne.

Huawei afslørede det nye chipssæt Kirin 990 til dette års IFA-messe og det er selvfølgelig en del af den kommende Mate 30. Men der er mere i Mate 30-serien end Kirin 990 chipssættet.

P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Og Huawei teaser nu selv for lidt af det, der ventes at være i Mate 30-modellerne.

To nye teaser-videoer fra Huawei er også blevet frigivet, hvor sloganet ”Rething possibilities” fremgår. Den ene video viser kamera-linsen i slutningen. Den anden video er længere og her er der fokus på lidt med hurtig trådløs opladning og hvad kameraet kan præstere i dårlig belysning. Det skriver GSMArena.com.

Du kan se den ene video på Weibo.com og den anden i linket herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=bE3lTouVLGo

Der teases også for en slow-motion feature, som måske vil være at finde på de nye telefoner. Dette er dog uvist, da det ikke er annonceret.

Selvom hardwaren i den kommende Mate 30-serie virker til at være rigtig spændende, så er det lige før, at det mest spændende bliver, hvordan Huawei vil gribe lanceringen af Mate 30-serien an på vores markedsområde. Er det rigtigt, at Mate 30-serien ikke kommer med Google Services, så gør det telefonen bliver noget anderledes end man er vant til fra en Android-telefon.

Huaweis Mate-topmodel kommer uden Google

MereMobil.dk skriver selvfølgelig om alle nyhederne, som Huawei afslører på den kommende event i München. Der i øvrigt finder sted den 19. september. Skriv gerne hvad du tror, at Mate 30-serien byder på i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei har også været ude med en dansk pressemeddelelse, hvor de teaser for en ny kommende smartphone i midrange-segmentet. Der er dog ingen oplysninger om, det er en Android-telefon eller det måske kan være en med deres eget styresystem HarmonyOS på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer