Huawei klar med to teaser-videoer for Mate 30

Huawei har netop postet to nye teaser-videoer for de kommende Mate 30-telefoner. Dog er der fortsat ingen officielle udmeldinger omkring telefonerne.

Huawei afslørede det nye chipssæt Kirin 990 til dette års IFA-messe og det er selvfølgelig en del af den kommende Mate 30. Men der er mere i Mate 30-serien end Kirin 990 chipssættet.

P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

Og Huawei teaser nu selv for lidt af det, der ventes at være i Mate 30-modellerne.

To nye teaser-videoer fra Huawei er også blevet frigivet, hvor sloganet ”Rething possibilities” fremgår. Den ene video viser kamera-linsen i slutningen. Den anden video er længere og her er der fokus på lidt med hurtig trådløs opladning og hvad kameraet kan præstere i dårlig belysning. Det skriver GSMArena.com.

Du kan se den ene video på Weibo.com og den anden i linket herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=bE3lTouVLGo

Der teases også for en slow-motion feature, som måske vil være at finde på de nye telefoner. Dette er dog uvist, da det ikke er annonceret.

Selvom hardwaren i den kommende Mate 30-serie virker til at være rigtig spændende, så er det lige før, at det mest spændende bliver, hvordan Huawei vil gribe lanceringen af Mate 30-serien an på vores markedsområde. Er det rigtigt, at Mate 30-serien ikke kommer med Google Services, så gør det telefonen bliver noget anderledes end man er vant til fra en Android-telefon.

Huaweis Mate-topmodel kommer uden Google

MereMobil.dk skriver selvfølgelig om alle nyhederne, som Huawei afslører på den kommende event i München. Der i øvrigt finder sted den 19. september. Skriv gerne hvad du tror, at Mate 30-serien byder på i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei har også været ude med en dansk pressemeddelelse, hvor de teaser for en ny kommende smartphone i midrange-segmentet. Der er dog ingen oplysninger om, det er en Android-telefon eller det måske kan være en med deres eget styresystem HarmonyOS på.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram