Huawei Mate 30 er en open source-Android-version

En kilde har kort før lanceringen af Huawei Mate 30-enhederne oplyst, at telefonerne kommer med en open-source version af Android.

Huawei annoncerer om ganske kort tid deres nye Mate 30-serie ved en stor event i München. Nu er en kilde ude at fortælle, at softwaren er ændret på den nye Mate 30-serie i forhold til tidligere Huawei-telefoner.

Huawei Mate 30-telefonerne kommer med en open source-version af Googles Android-system. Det skriver Reuters.com, som har oplysningerne fra en kilde, der er tæt på informationerne som Huawei offentliggør ved dagens event.

Kæmpe læk forud for Huawei Mate 30-event

Verdens andenstørste smartphoneproducent har ikke haft succes med, at få licens til den seneste version af Android-styresystemet, skriver Reuters.com. Dette skyldes handelskrigen og det forbud, som Donald Trump og den amerikanske regering meldte ud tilbage i maj måned.

Vi har tidligere haft skrevet om rygterne om, at flagskibet ikke ville komme med Google Mobile Services, der giver adgang til Play Store og apps som Gmail, YouTube, Google Maps osv.

Sker dette vil det formentlig være en telefon, der har mere ”hardcore-mobilbrugere”, som målgruppe, da de almindelige mobilkøbere vil mangle de ”almindelige” Google-tjenester.

Alternativt vil Mate 30-enhederne måske ikke blive lanceret i vores markedsområde.

Kilden, Reuters har oplysningerne fra, fortæller, at Mate 30-modellerne har salgsstart på det europæiske marked meget snart, hvor de skal forsøge at få nogle af de markedsandele tilbage, som der er mistet på grund af handelskrigen.

MereMobil.dk dækker Huaweis event og holder dig opdateret på nyhederne. Du kan følge en livestream af eventen.

I skrivende stund er der kun tale om rygter og spekulationer, da Huawei ikke har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Huawei har tidligere meldt ud, at de i oktober vil lancere en ny smartphone i mellem-prissegmentet. Detaljer derudover er endnu ukendte.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Her er Sonos roadmap for 2024

Se listen over hvilken nyheder som Sonos forventes at lancere i 2024. Et roadmap er sluppet ud.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram