Fed Samsung-computer går uden om Danmark

KORT NYT: En ret fed Windows 10 computer på under 1 kilo kan alligevel ikke købes i Danmark.

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

Samsung har lanceret en spændende computer, baseret på Windows 10, som markerer et comeback på PC-markedet.

Samsung Galaxy Book S var sat til at komme på det nordiske marked i løbet af fjerde kvartal i år. Den vejledende pris er 8.599 kroner.

Desværre går Galaxy Book S uden om Danmark.

Samsung oplyser til MereMobil.dk, at Galaxy Book S ikke kommer på det nordiske marked. Beslutningen er taget på grund af en omprioritering af markederne.

Meldingen er rigtig ærgerlig, da Galaxy Book S kunne have været et lækkert Windows-alternativ til Apples nyeste MacBook Air som jeg tidligere har anmeldt.

Læs mere om Samsung Galaxy Book S her

Samsung Galaxy Book S vejer under 1 kilo og er designet i aluminium. Skærmen på 13.3 tommer er berøringsfølsom. Maskinen har 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagerplads samt understøttelse af MicroSD-kort på op til 1 TB.

Maskinen fås også i en konfiguration med plads til SIM-kort, så den uafhængigt af Wi-Fi kan benyttes på nettet via 4G-forbindelser.

Alt dette bliver desværre ønsketænkning for dem som måtte ønske sig en fed Windows-computer fra Samsung.

Mere til historien

Samsung har lanceret en 45 watt hurtigoplader. Se her min test af superopladeren.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.