Samsung Galaxy Book S – ny smart bærbar PC

Samsung gør comeback på PC-markedet med Galaxy Book S, der er en smart bærbar computer med masser af ydeevne. Læs mere om Galaxy Book her.

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

Samsung har gang i produktlanceringerne for tiden. Foruden de nye Galaxy Note 10’ere og Galaxy Watch Active 2, så har Samsung netop lanceret en ny bærbar computer. Den hedder Samsung Galaxy Book S.

Samsung Galaxy Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

Hermed gør Samsung comeback på det nordiske PC-marked.

Galaxy Book S kommer med 4G-understøttelse og masser af ydelse. Derudover har den Windows 10, som styresystem.

–”Vi er meget glade for at introducere en laptop i Norden, som supplerer vores eksisterende produktsortiment. Med Galaxy Book S dækker vi alle vores kunders behov for arbejde og underholdning samt grænsen mellem disse to. Galaxy Book S kombinerer den bedste mobile funktionalitet fra Samsung med Microsofts førende produktivitetsløsninger og Qualcomm Technologies, for dermed at tilbyde en enhed med mobilproduktivitet i topklasse,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Fit e | enkelt fitness-ur

Samsung har forsøgt at ændre den traditionelle tankegang, der normalt har været med en PC. Galaxy Book S er designet efter ”always-on”-princippet – nemlig ved altid at være tændt, forbundet og tilgængelig.

Galaxy Book S understøtter 4G via et fysisk SIM-kort eller eSIM. Dermed kan man undgå at være afhængig af trådløst netværk. Dette kræver dog abonnement ved dit teleselskab.

Opladeren til Galaxy Book S er en USB-C oplader. Det betyder også, at du kan bruge samme oplader både til Galaxy Book S og eksempelvis den nye Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

VIDEO: Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

Galaxy Book S har en vægt på 0,96 kg og har en anodiseret aluminiumsskal, hvilket gør den ekstra holdbar. Skærmen er en 13,3 tommer berøringsskærm, der gør det muligt at scrolle, zoome og generelt styre enheden mere intuitivt. Dette kendes særligt fra Chromebooks.

Galaxy Book S specifikationer

Samsung Galaxy Book S
Styresystem Windows 10 
Skærm 13.3’’ FHD TFT (16:9) Touch: 10-point multi-touch-skærm
Dimensioner & vægt 305.2 x 203.2 x 6.2-11.8 mm, 0.96 kg *Nøjagtige antal kan variere afhængigt af måleteknik.
AP Qualcomm® Snapdragon™ 8cx Compute Platform 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.84 GHz + 1.8GHz) * Qualcomm og Snapdragon er varemærkebeskyttet af Qualcomm Incorporated, der er registreret i blandt andet USA. * Qualcomm Snapdragon tilhører Qualcomm Technologies, Inc. og / eller deres datterselskaber.
Hukommelse 8GB RAM (LPDDR4X), 256 GB SSD + MicroSD indgang (op to 1TB) * Kan afvige mellem markeder og mobiloperatører. * Brugerhukommelsen er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og den software, der bruges til at drive enheden. Den aktuelle hukommelse er forskellig mellem operatørerne og kan ændres, når softwaren er opdateret. *MicroSD-kort sælges separat
Kamera 720p HD
Batteri 42Wh Videoafspilning: Op til 23 timer. * Baseret på resultater fra interne test af videoafspilning. Testresultaterne estimeres baseret på batterier fra en for-test med grundlæggende indstillinger (lydstyrke og lysstyrke) uden forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk. Batteriets levetid varierer afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer. *Opladning er kompatibel med PD2.0, AFC og QC2.0.  * Kan afvige mellem markeder og mobiloperatører.
Netværk LTE Cat.18 Nano SIM * Kan afvige mellem markeder og mobiloperatører.
Tilslutning Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO * Kan afvige mellem markeder og mobiloperatører. Bluetooth® v 5.0, USB Type-C, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) * Tilslutning til Galileo og BeiDou kan være begrænset. 
Sensorer Fingeraftrykssensor, hall-sensor, lyssensor.
autentificering Windows Hello med fingeraftryk 
Lyd Stereohøjtalere: Sound by AKG Fantastisk lyd med Dolby Atmos®-teknologi (dynamisk, film, musik, spil, stemme og personlige indstillinger.)

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Galaxy Book S kommer i handlen i de nordiske lande i løbet af 4. kvartal 2019 i farven Mercury Grey. Prisen er vejledende 8.599 kroner.

Mere til historien

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram