Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

VIDEO: Her er mit første kig på Samsungs nye note-serie – Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung kommer den 23. august 2019 med to nye telefoner, der er toppen af hvad Samsung kan levere netop nu. Modellerne hedder Samsung Galaxy Note 10+ og Galaxy Note 10.

Den nye Samsung Exynos 9825 processor er motoren i enhederne, og netop processoren markerer noget nyt.

Normalt introducerer Samsung en ny processor på Galaxy S-serien og genbruger den på Galaxy Note. Denne gang vendes bøtten. Nu får Galaxy Note en spritny processor. Om denne så bliver genbrugt på andre kommende telefoner, vides ikke. Men det holder vi naturligvis øje med.

Det er primært det fysiske udtryk, der er forskellen på de to telefoner – i grove træk. Begge kører på Exynos 9825 og yder i princippet ens.

Telefonerne har dual-SIM funktionalitet. Galaxy Note 10 har plads til et eller to Nano SIM-kort. Her skal du bemærke, at telefonen ikke understøtter MicroSD-hukommelseskort.

Samsung dropper jackstik og MicroSD-kort

Plusmodellen har plads til MicroSD-kort.

Det betyder også, at du skal vælge mellem at have to SIM-kort i telefonen eller ét Nano SIM-kort og ét MicroSD-kort på plusmodellen.

Op til 1 TB er understøttet på MicroSD-kort i Galaxy Note 10+.

I ovenstående video kommer du tættere på de nye note-telefoner, der begge har betjeningspennen S Pen liggende i maven, hvor den også oplader.

Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Note 9+ er født med Android 9 og Samsungs brugerflade kaldet One UI.

Du kan købe en Samsung Galaxy Note 10 for 7.499 kroner. Det er prisen for den mindste model, som er med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM. Her kan du læse mere om priserne på Galaxy Note 10-serien.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Der ligger et AKG-headset i salgspakken. Headsettet har USB-C stik. Dette hænger sammen med, at Samsung har droppet 3.5 mm. jackstik på begge modeller.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram