Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

VIDEO: Her er mit første kig på Samsungs nye note-serie – Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung kommer den 23. august 2019 med to nye telefoner, der er toppen af hvad Samsung kan levere netop nu. Modellerne hedder Samsung Galaxy Note 10+ og Galaxy Note 10.

Den nye Samsung Exynos 9825 processor er motoren i enhederne, og netop processoren markerer noget nyt.

Normalt introducerer Samsung en ny processor på Galaxy S-serien og genbruger den på Galaxy Note. Denne gang vendes bøtten. Nu får Galaxy Note en spritny processor. Om denne så bliver genbrugt på andre kommende telefoner, vides ikke. Men det holder vi naturligvis øje med.

Det er primært det fysiske udtryk, der er forskellen på de to telefoner - i grove træk. Begge kører på Exynos 9825 og yder i princippet ens.

Telefonerne har dual-SIM funktionalitet. Galaxy Note 10 har plads til et eller to Nano SIM-kort. Her skal du bemærke, at telefonen ikke understøtter MicroSD-hukommelseskort.

Samsung dropper jackstik og MicroSD-kort

Plusmodellen har plads til MicroSD-kort.

Det betyder også, at du skal vælge mellem at have to SIM-kort i telefonen eller ét Nano SIM-kort og ét MicroSD-kort på plusmodellen.

Op til 1 TB er understøttet på MicroSD-kort i Galaxy Note 10+.

I ovenstående video kommer du tættere på de nye note-telefoner, der begge har betjeningspennen S Pen liggende i maven, hvor den også oplader.

Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Note 9+ er født med Android 9 og Samsungs brugerflade kaldet One UI.

Du kan købe en Samsung Galaxy Note 10 for 7.499 kroner. Det er prisen for den mindste model, som er med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM. Her kan du læse mere om priserne på Galaxy Note 10-serien.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Der ligger et AKG-headset i salgspakken. Headsettet har USB-C stik. Dette hænger sammen med, at Samsung har droppet 3.5 mm. jackstik på begge modeller.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram