Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

5

VIDEO: Her er mit første kig på Samsungs nye note-serie – Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung kommer den 23. august 2019 med to nye telefoner, der er toppen af hvad Samsung kan levere netop nu. Modellerne hedder Samsung Galaxy Note 10+ og Galaxy Note 10.

Den nye Samsung Exynos 9825 processor er motoren i enhederne, og netop processoren markerer noget nyt.

Normalt introducerer Samsung en ny processor på Galaxy S-serien og genbruger den på Galaxy Note. Denne gang vendes bøtten. Nu får Galaxy Note en spritny processor. Om denne så bliver genbrugt på andre kommende telefoner, vides ikke. Men det holder vi naturligvis øje med.

Det er primært det fysiske udtryk, der er forskellen på de to telefoner – i grove træk. Begge kører på Exynos 9825 og yder i princippet ens.

Telefonerne har dual-SIM funktionalitet. Galaxy Note 10 har plads til et eller to Nano SIM-kort. Her skal du bemærke, at telefonen ikke understøtter MicroSD-hukommelseskort.

Samsung dropper jackstik og MicroSD-kort

Plusmodellen har plads til MicroSD-kort.

Det betyder også, at du skal vælge mellem at have to SIM-kort i telefonen eller ét Nano SIM-kort og ét MicroSD-kort på plusmodellen.

Op til 1 TB er understøttet på MicroSD-kort i Galaxy Note 10+.

I ovenstående video kommer du tættere på de nye note-telefoner, der begge har betjeningspennen S Pen liggende i maven, hvor den også oplader.

Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Note 9+ er født med Android 9 og Samsungs brugerflade kaldet One UI.

Du kan købe en Samsung Galaxy Note 10 for 7.499 kroner. Det er prisen for den mindste model, som er med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM. Her kan du læse mere om priserne på Galaxy Note 10-serien.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Der ligger et AKG-headset i salgspakken. Headsettet har USB-C stik. Dette hænger sammen med, at Samsung har droppet 3.5 mm. jackstik på begge modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer