Analytiker: 200 millioner iPhones står til udskiftning

Apple er på vej med en stor iOS-opdatering og lancerer samtidig nye iPhone-modeller. Det betyder, at omkring 200 millioner iPhones står til udskiftning.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple er i aften klar til den store iPhone-event, hvor det ventes de afslører dette års iPhone-modeller. Det ventes også, at de annoncerer datoen for, hvornår den endelige iOS 13 softwareopdatering er klar til offentligheden.

OVERBLIK: Her kan du læse alt om iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Flere Wall Street analytikere er nu ude og sige, at Apple måske kan sælge omkring 200 millioner af de nyere iPhone-modeller til eksisterende brugere, som vil opgradere fra ældre enheder. Det skriver Macdailynews.com.

Analytikerne forventer også, at en masse kinesiske mobilkøbere vil være klar på de nye iPhones eller sidste års modeller, der kan købes lidt billigere.

iOS 13 – her er nyhederne du skal kende

Forventningen er at omkring 180 millioner iPhone-enheder i løbet af de næste 12 måneder sælges til nogle, som mener, at en udskiftning er tiltrængt. 60 til 70 millioner forbrugere ventes, at være til kinesiske mobilkøbere.

Ældre iPhones lades i stikken

I forbindelse med frigivelsen af iOS 13 siges der også farvel til nogle ældre iOS-enheder. Med ”farvel” menes, at de ikke længere understøttes af softwareopdateringer, som også er sikkerhedsopdateringer.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

iPhone 6 og ældre vil ikke kunne opdateres. De ældste iPhone-modeller, som understøtter iOS 13 er iPhone SE, iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Det betyder at brugerne ikke kan få de nye funktioner og features, som kommer med iOS 13. Men endnu vigtigere får de heller ikke sikkerhedsopdateringerne.

Der blev solgt omkring 200 millioner iPhone 6 og iPhone 6 Plus enheder. Hvor mange af disse der fortsat er i brug, er uvist. Telefonerne har trods alt en del år på ”bagen”.

iOS 13 er kompatibel med følgende iPhone-modeller: iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE.

Det er uvist, hvor mange af de nye iPhone-modeller Apple forventer at sælge. Men analytikernes forudsigelser går ikke kun på dette års modeller, men også hvis mobilkøberne vælger en "ældre" iPhone, som stadigvæk er en opgradering i forhold til mobilkøberens nuværende model.

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle Apples nyheder.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Er du selv iPhone-bruger? Og forventer du, at du skal ud og have en af de nye 2019-modeller eller vil du ikke bruge penge på det? Skriv gerne i kommentarfeltet.

Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram