Analytiker: 200 millioner iPhones står til udskiftning

Apple er på vej med en stor iOS-opdatering og lancerer samtidig nye iPhone-modeller. Det betyder, at omkring 200 millioner iPhones står til udskiftning.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple er i aften klar til den store iPhone-event, hvor det ventes de afslører dette års iPhone-modeller. Det ventes også, at de annoncerer datoen for, hvornår den endelige iOS 13 softwareopdatering er klar til offentligheden.

OVERBLIK: Her kan du læse alt om iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Flere Wall Street analytikere er nu ude og sige, at Apple måske kan sælge omkring 200 millioner af de nyere iPhone-modeller til eksisterende brugere, som vil opgradere fra ældre enheder. Det skriver Macdailynews.com.

Analytikerne forventer også, at en masse kinesiske mobilkøbere vil være klar på de nye iPhones eller sidste års modeller, der kan købes lidt billigere.

iOS 13 – her er nyhederne du skal kende

Forventningen er at omkring 180 millioner iPhone-enheder i løbet af de næste 12 måneder sælges til nogle, som mener, at en udskiftning er tiltrængt. 60 til 70 millioner forbrugere ventes, at være til kinesiske mobilkøbere.

Ældre iPhones lades i stikken

I forbindelse med frigivelsen af iOS 13 siges der også farvel til nogle ældre iOS-enheder. Med ”farvel” menes, at de ikke længere understøttes af softwareopdateringer, som også er sikkerhedsopdateringer.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

iPhone 6 og ældre vil ikke kunne opdateres. De ældste iPhone-modeller, som understøtter iOS 13 er iPhone SE, iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Det betyder at brugerne ikke kan få de nye funktioner og features, som kommer med iOS 13. Men endnu vigtigere får de heller ikke sikkerhedsopdateringerne.

Der blev solgt omkring 200 millioner iPhone 6 og iPhone 6 Plus enheder. Hvor mange af disse der fortsat er i brug, er uvist. Telefonerne har trods alt en del år på ”bagen”.

iOS 13 er kompatibel med følgende iPhone-modeller: iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE.

Det er uvist, hvor mange af de nye iPhone-modeller Apple forventer at sælge. Men analytikernes forudsigelser går ikke kun på dette års modeller, men også hvis mobilkøberne vælger en “ældre” iPhone, som stadigvæk er en opgradering i forhold til mobilkøberens nuværende model.

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle Apples nyheder.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

Er du selv iPhone-bruger? Og forventer du, at du skal ud og have en af de nye 2019-modeller eller vil du ikke bruge penge på det? Skriv gerne i kommentarfeltet.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram