Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Der er stadigvæk nogle dage til Samsung offentliggør Galaxy Note 10-serien, men allerede nu er priserne afsløret. Se dem her.

Samsung afholder stort Unpacked event i New York onsdag den 7. august 2019. Her afslører de Galaxy Note 10-serien. Men allerede nu er en række oplysninger ude om Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

I midten af juli måned var der rygter ude omkring prisen på Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og nu er der igen nyt om prisen på de kommende topmodeller fra Samsung. Denne gang er det Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der er fremme med prisen.

Ishan Agarwal skriver på Twitter, at Galaxy Note 10 vil få en pris på 949 Euro for 256 GB modellen, mens Galaxy Note 10+ vil koste henholdsvis 1099 Euro og 1199 Euro for 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

Sådan ser Samsung Galaxy Note 10 ud

Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

Det er uvist, hvad de danske priser, samt hvornår der er dansk salgsstart på Galaxy Note 10’erne. MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 7. august 2019 og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden Galaxy Note 10’erne så ventes det også, at Samsung vil annoncere et nyt smartwatch til samme Unpacked event. Det er Samsung Galaxy Watch Active 2, som du kan læse de seneste rygter og spekulationer om her. Samsung har desuden også netop lanceret en ny tablet, der er en interessant Android-tablet. Læs om Galaxy Tab S6 her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram