Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Der er stadigvæk nogle dage til Samsung offentliggør Galaxy Note 10-serien, men allerede nu er priserne afsløret. Se dem her.

Samsung afholder stort Unpacked event i New York onsdag den 7. august 2019. Her afslører de Galaxy Note 10-serien. Men allerede nu er en række oplysninger ude om Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

I midten af juli måned var der rygter ude omkring prisen på Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og nu er der igen nyt om prisen på de kommende topmodeller fra Samsung. Denne gang er det Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der er fremme med prisen.

Ishan Agarwal skriver på Twitter, at Galaxy Note 10 vil få en pris på 949 Euro for 256 GB modellen, mens Galaxy Note 10+ vil koste henholdsvis 1099 Euro og 1199 Euro for 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

Sådan ser Samsung Galaxy Note 10 ud

Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

Det er uvist, hvad de danske priser, samt hvornår der er dansk salgsstart på Galaxy Note 10’erne. MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 7. august 2019 og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden Galaxy Note 10’erne så ventes det også, at Samsung vil annoncere et nyt smartwatch til samme Unpacked event. Det er Samsung Galaxy Watch Active 2, som du kan læse de seneste rygter og spekulationer om her. Samsung har desuden også netop lanceret en ny tablet, der er en interessant Android-tablet. Læs om Galaxy Tab S6 her.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram