Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Der er stadigvæk nogle dage til Samsung offentliggør Galaxy Note 10-serien, men allerede nu er priserne afsløret. Se dem her.

Samsung afholder stort Unpacked event i New York onsdag den 7. august 2019. Her afslører de Galaxy Note 10-serien. Men allerede nu er en række oplysninger ude om Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

I midten af juli måned var der rygter ude omkring prisen på Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og nu er der igen nyt om prisen på de kommende topmodeller fra Samsung. Denne gang er det Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der er fremme med prisen.

Ishan Agarwal skriver på Twitter, at Galaxy Note 10 vil få en pris på 949 Euro for 256 GB modellen, mens Galaxy Note 10+ vil koste henholdsvis 1099 Euro og 1199 Euro for 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

Sådan ser Samsung Galaxy Note 10 ud

Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

Det er uvist, hvad de danske priser, samt hvornår der er dansk salgsstart på Galaxy Note 10’erne. MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 7. august 2019 og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden Galaxy Note 10’erne så ventes det også, at Samsung vil annoncere et nyt smartwatch til samme Unpacked event. Det er Samsung Galaxy Watch Active 2, som du kan læse de seneste rygter og spekulationer om her. Samsung har desuden også netop lanceret en ny tablet, der er en interessant Android-tablet. Læs om Galaxy Tab S6 her.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram