Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Der er stadigvæk nogle dage til Samsung offentliggør Galaxy Note 10-serien, men allerede nu er priserne afsløret. Se dem her.

Samsung afholder stort Unpacked event i New York onsdag den 7. august 2019. Her afslører de Galaxy Note 10-serien. Men allerede nu er en række oplysninger ude om Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

I midten af juli måned var der rygter ude omkring prisen på Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og nu er der igen nyt om prisen på de kommende topmodeller fra Samsung. Denne gang er det Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der er fremme med prisen.

Ishan Agarwal skriver på Twitter, at Galaxy Note 10 vil få en pris på 949 Euro for 256 GB modellen, mens Galaxy Note 10+ vil koste henholdsvis 1099 Euro og 1199 Euro for 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

Sådan ser Samsung Galaxy Note 10 ud

Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

Det er uvist, hvad de danske priser, samt hvornår der er dansk salgsstart på Galaxy Note 10’erne. MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 7. august 2019 og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden Galaxy Note 10’erne så ventes det også, at Samsung vil annoncere et nyt smartwatch til samme Unpacked event. Det er Samsung Galaxy Watch Active 2, som du kan læse de seneste rygter og spekulationer om her. Samsung har desuden også netop lanceret en ny tablet, der er en interessant Android-tablet. Læs om Galaxy Tab S6 her.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram